Hallo allemaal,

Alweer een maand gepasseerd zonder een blogpost… I know, i know. Ik heb gewoon genoten van het mooie zomerweer en vooral van het feit dat ik geen enkele verplichting had. Ondertussen heeft het lief ook verlof en zijn de werken in ons huis alweer van start gegaan, op een trager tempo dan zou moeten, zijn we toch in actie geschoten en is het zelfs bijna tijd om te behangen in de toekomstige kinder/hobbykamer :).

Ik heb de laatste weken vooral veel tijd in mijn bikini gespendeerd maar ik wil toch ook graag mijn outfits van de voorbije maand delen.

#1

In het begin van de maand waren we uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van mijn vriend zijn nichtje. Een mooie warme zomerdag waarop we allemaal gezellig genoten hebben van het zonnetje en de lekkere taart.

Processed with VSCO with preset

Bolletjes jurk

Tas look a like

Tas look a like

#2

Deze rok heb ik al jaren in mijn bezit en ik ben er nog steeds zo blij mee, sandaaltje, sneaker, hakje eronder en ready to go. Dit topje kocht ik recent bij Mango en de gekruiste rug maakt het net dat tikkeltje specialer.

Processed with VSCO with preset

Top

Maxirok

#3

Een dagje naar Floralux en ik ben weer gelukkig, op plantenjacht en genieten van de zon in het vijverkafee in Diepenbeek.

Processed with VSCO with presetProcessed with VSCO with l3 preset

Kleedje Primark

#4

Duidelijk een frisser dagske maar daar kan ik wel mee leven. Dit kleedje is ook zo’n exemplaar dat ik al een aantal jaren in mijn kast heb. Ieder jaar haal ik het weer boven.

Processed with VSCO with preset

#5

En plots was ik een 28 jarig meisje. Met een dubbel gevoel want nu kom ik toch wel echt dichterbij the big 30 en my goood wat ben ik daar nog niet klaar voor. Will I ever be? Sommige dagen voel ik me nog 16 en andere dagen eerder 70 maar dat hangt ook van de hoeveelheid slaap af. Lekker kunnen genieten van het zonnetje en de lekkere thee bij Sapiens in Hasselt, een heel leuk restaurantje waar ge bovendien heerlijke falafel kunt eten!

Processed with VSCO with presetProcessed with VSCO with preset

Top look a like

Jeans

#6

Zoveel vakantie en toch zoveel te doen, hier ging ik een dagje in de buurt blijven en een beetje poetsen. Meestal loop ik rond in mijn pyjama maar ik heb gemerkt dat ik productiever ben als ik me dan toch maar eens aankleed dus bij deze.

Processed with VSCO with l3 preset

Topje

Culotte

#7

Zepperse bierfeesten en wat een succes. Dat weekend was het jammer genoeg wat frisjes maar dat heeft ons niet weerhouden om te genieten van de buitenlucht en het springkasteel… Jawel, als er een springkasteel staat, moeten we erin… (28jaar ondertussen hé)

Processed with VSCO with preset

Haar sjaaltje

Trui

#8

Terrassen met de vriendinnen, op woensdagavond gaan we regelmatig naar de Midweekfeesten, een beetje dansen en genieten van het gezelschap, een luchtige outfit is wel op zijn plaats tussen al dat volk en de zomerse temperaturen.

Processed with VSCO with preset

Top

#9

Naar de kapper en thuis komen met weer een paar centimeter eraf. Mijn haar is niet gezond omdat ik het veel te vaak stijl, mijn punten breken af en dan moet ik die lelijke gespleten punten er regelmatig laten afknippen. Jammer want ik wil zo graag lange haren.

Processed with VSCO with preset

Top Primark

#10

Een dagje opruimen en poetsen, helaas zolang de verbouwingen aan de gang zijn krijg ik het stof niet onder controle… Ik leer er mee leven en soms kan ik het beter negeren dan andere dagen maar af en toe een grote, snelle schoonmaak en ik kan er weer tegen voor een tijdje. Een makkelijke poetsoutfit en mijn overdreven slippers…

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with preset

Broek van de markt

Fluffy slippers

#11

Eén van de heetste zomerdagen in het land… Een dagje in het zwembad hangen om daarna nog eens door te gaan naar de Midweekfeesten. Zo weinig mogelijk aandoen was de boodschap. Dit topje kocht ik bij Primark voor €3 en ik had het nog niet gedragen omdat het zo open is maar hé ho, eens die big 30 eraan komt is het helemaal gedaan met crop tops dus is het nu de moment dacht ik.

Processed with VSCO with presetProcessed with VSCO with preset

#12

Een werkoutfitje kan ook niet ontbreken. Muren, deuren en schouwen schuren stond er op mijn to do lijstje, het lief zorgde voor een vers geschuurde vloer en een van deze dagen is het tijd om de kamer af te werken.

Processed with VSCO with l3 preset

#13

Eén van de laatste dagen van de maand en ik begin stilletjes te panikeren dat juli al op zijn einde loopt… Het weer is momenteel niet zo denderend en ik hoop op nog wat zon en warme temperaturen. Ondertussen draag ik nog wat meer comfy outfts zoals dit oversized kleedje en mijn all stars.

Processed with VSCO with l3 preset

Zwart kleedje

Ik ga mijn werkoutfitje terug aandoen en mij nog een laatste keer geven om de schouw te schuren want daarna hoef ik nooooit meer schouwen te schuren aangezien dit de laatste in ons huis is die een laagje verf moet krijgen! Whoop whoop! Tot snel!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: