Hallo allemaal,

Ik moet me verontschuldigen want ik heb mijn blog het voorbije schooljaar niet zomaar wat verwaarloosd maar op sommige momenten vergat ik hem zelfs even… Na een heel schooljaar veel tijd met mijn laptop te spenderen heb ik hem de eerste weken van de vakantie links laten liggen en daar heb ik mij zelfs helemaal niet schuldig over gevoeld, ondanks dat ik mezelf beloofd had om vaker te bloggen. Maar als het niet vanzelf gaat, dan schrijf ik liever even niets.

Processed with VSCO with l3 preset

Het eerste jaar Orthopedagogie zit erop en ik mag zeggen dat ik geslaagd ben. Zo een fijn gevoel om na maanden hard werken te kunnen genieten van wat echte vrije tijd. Ik heb de voorbije maanden veel geshopt… Mijn stress weg geshopt, mijn examenverdriet weg geshopt en daarna geshopt omdat ik geslaagd was. Anyway moet kunnen hé! De solden shopkes heb ik tot nu toe best kunnen mijden maar ik heb zo een gevoel dat ik één van deze dagen toch even ga snuiten wat er nog in de winkels hangt. Om nog even wat updates te geven, die capsule wardrobe waar ik een tijd geleden over sprak is helemaal van de kaart geveegd… Ik kan het voorlopig niet opbrengen om mij toe te leggen op zo een beperkte keuze van kledij maar wie weet komt ooit de dag dat ik sterk genoeg ben om te weerstaan aan mijn impulsinkopen.

Processed with VSCO with l3 preset

Verder heb ik ook al een hele tijd niets meer verteld over ons huis en de verbouwingen, de tuin heeft ondertussen al een kleine make over gekregen en ik ben weer vol ongeduld tot deze af is. Jammer genoeg gaat niet altijd alles zo snel zoals ik dat in mijn hoofd heb maar de aarde is uitgegraven, er is een deel beton gestort én dat wil zeggen dat we nu al tenminste proper in de tuin kunnen zitten. De kamers en de badkamer op het bovenste verdiep hebben ook wat vertraging opgelopen en dat betekend dat ik de handdoekjes die ik 6 maanden geleden kocht nog steeds in de kast moet laten liggen. Maar binnenkort heeft het lief verlof en dan gaan we er nog eens invliegen met z’n twee! Ik kijk er zo naar uit als er weer een kamertje af is zodat ik kan decoreren.

Processed with VSCO with l3 preset

Even bijgepraat, een kleine update om jullie te laten weten dat ik terug de goesting en tijd gevonden heb om af en toe een blogpostje te schrijven!

Geniet van de zondag!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: