Hallo allemaal,

Eindelijk nog eens tijd om mijn nieuwtjes voor te stellen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik mij best weer heb laten gaan… Maar belofte maakt schuld en ik zal volgende maand NIETS kopen wat ik niet nodig heb en daarmee bedoel ik, geen bloemenkleedjes, topjes, juwelen of andere prul waarvan mijn kast al uitpuilt. Ik mag van mezelf enkel spullen kopen die ik elke dag kan dragen of echt nodig heb zoals een jasje, een jeans en eventueel schoenen. Ik hou jullie op de hoogte 🙂

Maar terug naar de voorbije periode en mijn aankopen daarvan. Het lief en ik hebben al lang niet meer geshopt maar één keer was genoeg om toch wat schade te berokkenen. We gingen naar Leuven en alles verliep goed tot ik in de Zara kwam… Daar kocht ik deze beige short.

Processed with VSCO with l3 preset

Verder kocht ik bij Pimkie een badpak, een bikini en dit beige topje met vierkante halslijn, I love it! Misschien wel ideaal om met mijn nieuwe shortje te dragen.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Een hele tijd geleden plaatste ik ook een bestelling bij & Other Stories en gelukkig paste de helft me niet en kon ik het flink terug in de doos stoppen om terug te sturen. Dit groene kleedje heb ik wel gehouden. Dit model is ideaal voor vrouwen met small boobs. Het staat niet open, ik zie mijn eigen navel niet als ik naar beneden kijk en alles blijft mooi op zijn plaats zitten.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Next up, een snel bezoekje aan H&M in de loop van vorige week en hopla.. I did it again… Ik zei al dat ik opzoek was naar een jasje en hoewel dit niet dé jas was die ik zocht, was dit jasje wel een mooie aanvulling voor mijn garderobe. De crème kleur is ideaal voor het voorjaar en ik zie het al helemaal voor me met een van mijn maxi jurkjes! Er hing al een hele tijd een boiler suit (uitverkocht online) in de rekken die al lang mijn ogen uitstak maar ik kon elke keer weerstaan. Ik had ook al een paar keer boiler suits besteld, gepast en terug gestuurd. Het trok nooit op veel dus had ik ook niet veel hoop voor deze maar wat ben ik blij dat ik het toch even heb aangetrokken. Ik moest niet lang nadenken want voor 19,99 vind ge zelden zo’n boiler suit.

Processed with VSCO with l3 preset

En last but not least mijn laatste H&M bestelling… Hier bestelde ik nog deze roestkleurige top en een beige broek. Ik gok dat ik nu wel genoeg neutrale kleurtjes in mijn kast heb hangen.

1970-01-01-01.00.00-37-e1557562351680.jpg1970-01-01-01.00.00-39.jpg

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: