Hallo allemaal,

Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat ik een capsule wardrobe wou testen, wat dat juist is kunnen jullie in deze voorgaande blogpost lezen. Ik heb het even kunnen volhouden en toon jullie daarom graag welke outfits ik heb kunnen combineren gedurende die weken.

De eerste dagen had ik het wat moeilijk en greep ik vaak naar mijn simpele basisoutfits maar eens er wat meer gewoonte in begon te komen durfde ik al wel eens andere combinaties te maken. Deze ruitjes jas was echt een life saver, hij maakte elke outfit wat interessanter.

Broek (Look al like)

Jas (Look a like)

Trui (Look a like)

20190307_121221

Het beige golfje heb ik bijna elke dag gedragen, het past bij alles, heeft de perfecte kleur en vooral lekker warm.

Golfje (Look a like)

Jasje (Look a like)

20190217_113655

Het viel me op dat ik meer kleur droeg dan anders, ik wou niet altijd naar een beige of witte trui grijpen dus combineerde ik hier deze roestkleurige jas met dezelfde kleur top.

20181222_120917_0

Lievelingsbroekske ever! Hoe vaak ik deze broek van het rekje gehaald heb is echt ontelbaar! Hij staat bij alles, is lekker comfy en geeft me instant good vibes!

Broek Primark

IMG_20190308_123909_568IMG_20190303_203826_909

Ik had stiekem een Zara bestelling geplaatst tijdens mijn capsule wardrobe experimentje. Dit is één van de blouses die erbij zaten. En I love it! De kleurtjes en de fit! Ik heb hem maar één keer gedragen omdat ik mezelf nog iets te bleek vond om zo’n open blouse te dragen maar ik weet al helemaal hoe ik hem verder ga combineren.

Blouse

20190323_103548_0

Dit truitje was nog zo’n gemak, warm genoeg, neutrale kleur maar toch voldoende details om een saaie outfit op te peppen. De ruffles aan de nek en polsen maken hem heel speciaal vind ik.

Broek

Trui (Look a like)

20190316_101633_0

Ik ben gefaald maar ik doe wel nog steeds mijn best om geen zotte aankopen te doen, mijn kleding meer te appreciëren en hopelijk kom ik op deze manier toch ooit terecht in een dressing zonder overvolle kasten. Heb jij zo’n capsule wardrobe al eens getest?

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: