Hallo allemaal,

Vorige week ging ik langs bij Food & Facials om een gelaatsverzorging te laten doen. De zaak Food & Facials wordt gerund door mijn vriendin Julie, dus eens zo leuk om lekker te gaan ontspannen met een babbeltje erbij.

20190328_014001_0.jpg

Om te beginnen kon ik een lijstje invullen met welke producten ik gebruik in mijn skincare routine en waar ik last van heb. Ik gebruik regelmatig verschillende producten en mijn huid is tijdens de week van mijn maandstonden ook erg onrustig en dan durf ik hier en daar nog wel eens iets ander te gebruiken. Mijn huid kan daarom soms niet volgen en door de alcohol tegen de puistjes sluit ik mijn huid af voor de goede bestanddelen van mijn dag of nachtcrème. Zo is mijn cirkel rond en krijg ik dus vanalles, behalve een zuivere huid. Mijn gezicht voelt ook vaak droog aan en ik lijk maar niet de juiste dagcrème te vinden. De informatie die ik bij Food & Facials kreeg leek me heel logisch en bracht me veel duidelijkheid waarom mijn skincare routine niet de beste is voor mijn huid.

Om te checken of mijn verhaal wel klopte en ik het allemaal wel juist vertelde tegen Julie, keek ze met een speciale lamp naar mijn huid. Op die manier kon ze perfect zien waar er bv. onzuiverheden zitten of waar er zonneschade is. Ik mocht ook een kijkje nemen door de lamp en haar huid bestuderen, heel interessant om te zien hoe onze huid beschadigd is of dat er toch onzuiverheden zitten zonder dat we dit met het blote oog kunnen waarnemen.

Processed with VSCO with l3 preset

Na dat Julie mijn huid onder de loep had genomen, kon ze me bevestigen dat ik verstoppingen had in mijn opperhuid. De handeling die ze me aanraadde was de Dermaplane Pro verzorging. Hierbij haalt ze alle dode huidcellen en donshaartjes van mijn gezicht met een heel dun speciaal mesje. Ik was mega verbaasd om te zien hoeveel er van mijn gezicht kwam, terwijl ik mijn bovenlip regelmatig wax en mijn gezicht toch wel goed onderhoud. De behandeling op zich was ontspannend ook al was er iemand met een vlijmscherp mesje in mijn gezicht bezig. Ik was stiekem wel wat ongerust en dacht dat mijn huid er rood zou uitzien en erg gevoelig zou aanvoelen. Dit was absoluut niet het geval, mijn huid had zelfs een mooie glow. Ik kreeg nog een SPF bescherming op mijn huid om mijn gezicht te beschermen tegen de zon en eens ik thuis kwam, kon ik moeilijk van mijn gezicht af blijven. Het voelde wel als baby billetjes. Ook ging make-up aanbrengen heel vlot en egaal. Ik gebruik geen font de teint maar als je dit wel gebruikt, ben ik er zeker van dat na de Dermaplane je font de teint er 10x mooier en egaler uitziet dan voorheen!

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with  preset

Ik kon het niet goed laten om wat productjes mee naar huis te nemen om echt het effect van een goede reiniger en dag/nachtcrème te ontdekken. Het micellair water zorgt ervoor dat alle vuiltjes van die dag verwijderd worden en de creamy cleanser zuivert de poriën en zorgt voor een extra propere huid.  Ik kreeg ook nog wat staaltjes mee van de oogcrème en exfoliator zodat ik deze ook kon uitproberen. Het eindresultaat mag er zijn, mijn huid is zuiverder, voelt veel zachter aan en ik probeer me nu te houden aan mijn ochtend- en avondroutine, ik merk nu al het verschil en mijn huid ziet er egaler uit dan voor de behandeling.

Processed with VSCO with l3 preset

Wisselen jullie graag af van verzorgingsproducten of houden jullie vast aan dezelfde routine?

Food and Facials

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: