Hallo allemaal,

I’m late to the party maar vandaag verkoop ik weer een heleboel kleding, accessoires en schoenen die ik niet genoeg draag en wat meer liefde verdienen. Alles mag de deur uit aan minimum €1 & maximum €30. Ik weet dat deze post wat laat komt maar wie mij volgt op Instagram was hier al van op de hoogte. Ik hoop jullie te zien vandaag en hier is alvast een sneak peek van wat ik allemaal verkoop. Mijn schoonzusje en Stephanie komen ook hun unloved spulletjes verkopen dus er is keuze genoeg! Ben je benieuwd naar wat we allemaal op de rekjes hebben hangen? Stuur mij gerust een berichtje via Facebook of Instagram voor het adres.

Processed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 preset

 

Even wat extra info:

De deur gaat open van 11u tot 17u, wie vlakbij wil parkeren kan best zijn blauwe schijf leggen of betalen. (hangt van het plekje af) Er is ook een gratis parking aan het station (5min wandelen) en niet onbelangrijk de maatjes gaan van XS tot L, de schoenmaatjes zijn 36 tot 38 en voor de rest hebben we nog a lot of accessoires aan mini prijsjes! Wij kijken er al vast naar uit!

Processed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 preset

 

ENJOY & misschien tot straks! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: