Hallo allemaal,

Zoals beloofd toon ik jullie graag mijn nieuwtjes, ik heb me tijdens de solden vrij goed kunnen gedragen… Maar ondertussen heb ik hier en daar toch weer wat spulletjes gekocht en online besteld… Misschien die stop met shoppen tijd even terug inlassen? Even een disclaimer… Ik kocht al deze spulletjes al voor ik begon met het “experiment” om een capsule wardrobe te introduceren in mijn leven. Meer van dat komt er snel aan.

Na school even naar de stad en we weten allemaal wat dat “even” kan aanrichten, ik kocht deze ruitjes jas in de solden, ideaal om te dragen bij een simpele outfit. Veder kocht ik ook dit klein zwart handtasje bij New Look, ondertussen bestaat deze winkel al niet meer in België of de winkel is in ieder geval weg uit Hasselt. Natuurlijk heb ik mij ook weer laten verleiden om een bestellingske te plaatsen bij H&M en om het goed te maken dat ze twee pakketjes verloren waren, kreeg ik een kortingscode, daar heb ik dan maar meteen gebruik van gemaakt hé. Ik bestelde deze roze kabeltrui, ideaal om verder te dragen tijdens de lente. Ik koos ook nog deze camel kleurige “polo”, iets wat ik normaal niet draag maar ik ben gewoon verliefd op deze kleur. Verder bestelde ik ook nog dit leuk Groen golfje en een Gebreide jurk.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Na lang twijfelen bestelde ik ook nog deze broek met slangenprint, ik weet dat ik zulke felle prints heel leuk vind maar dat ik het soms niet durf dragen, zeker in combinatie met die brede pijpen maar I love it! Hoe ouder ik word, hoe minder ik me iets aan trek van wat mensen van mijn kledingstijl vinden maar toch heb ik het soms nog moeilijk omdat sommige mijn outfit niet helemaal begrijpen maar hé, er is zoveel wat niet te begrijpen valt.

Processed with VSCO with l3 preset

Nog een H&M bestelling later en deze spulletjes hangen weer in mijn kast te pronken. Oops! Ik vroeg jullie mening op Instagram maar dat was niet zo zeer een echte hulpbron aangezien ik alles moest houden van jullie 🙂 Ik heb dan van mijn hart een steen gemaakt en de trenchcoat en de Veja sneakers terug gestuurd.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Deze broek, de zwarte sneakers, de witte body en de crochet top hield ik wel bij. Net zoals het ronde handtasje… De onderkant van de body is trouwens seamless en daar ben ik helemaal blij om want dan hebt ge geen lelijke naden die door uw broek komen piepen.

2019-02-17-10.45.56-1.jpg

Nu het nieuwe seizoen eraan komt en we in winkels al die nieuwe frisse kleurtjes vinden, wordt het extra moeilijk om minder te kopen maar laat ons dan al beginnen met wat slimmer kopen?

ENJOY! xxx Jolien

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: