Hallo allemaal,

Eens de kerstboom opgeborgen was, vond ik het weer tijd om wat te veranderen en te schuiven in ons interieur. Het groene zeteltje kon terug op zijn plaats en zo vond ik toch dat de muur wat kaal was. Als ik het in mijn hoofd heb moet het zo snel mogelijk gebeuren dus ging ik opzoek naar leuke muurdecoratie en deze vond ik bij Desenio. Nu nog even wachten tot het lief de kaders aan de muur wil hangen. Er zijn allerlei posters beschikbaar en voor ieder wat wils. De beige achtergrond maakte het geheel iets zachter en ik probeer wat af te stappen van al dat wit, wit, wit. Toch durf ik me niet helemaal te laten gaan door een muur een kleurtje te geven maar wie weet is dat iets voor de volgende kamer die afgeraakt.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Kader

Poster met gezichten

Poster met handen

Verder kochten we bij Casa deze bloempot en deze vaas. Ik kan het niet laten om bloempotten te kopen… Het beste excuus is toch wel dat de plantjes groeien en dan in een andere pot moeten hé. Het lief en ik brachten ook nog een tweede bezoekje aan Casa en toen vond ik deze kruik en kandelaar in de solden… Inpakken maar!

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Natuurlijk zijn we de voorbije maanden ook nog eens naar de kringloopwinkel geweest en het is moeilijk om daar buiten te komen met lege handen, deze keer kochten we een tafeltje, een oud apothekersflesje en nog een bloempot waarvan we de grote versie al eens eerder gekocht hadden.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Toen we kerstinkopen deden kwamen we bij Dille & Kamille uit op een mooie kandelaar, misschien schreeuwt hij wel iets te veel om kerstsfeer om hem nu te laten staan maar ik vind hem zooo mooi… Bij Hema kocht ik kaarsjes voor erin, die branden echt super lang. Voor maar 5,50 euro krijg je 12 kaarsen!

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Kandelaar ( Look a like )

Onze nieuwe salontafel konden jullie ook al op instagram bewonderen, toen we deze gingen ophalen bij Vintagefun77, zagen we ook dit wandrekje en die mocht ook mee naar huis. Je vindt er heel veel leuke vintage spulletjes voor een mooie prijs.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Onze living heeft weer een mini make-over gekregen en misschien kunnen we dan eindelijk nog een keer verder aan de rest van het huis… De verbouwingen blijven even liggen maar dat is soms ook oké.
ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: