Hallo allemaal,

Onze dressing is ondertussen al een aantal maanden helemaal af, ik ben nog opzoek naar een mooie lamp maar die zullen we ook nog wel tegen komen.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Om te beginnen hebben we ook in deze ruimte de houten vloer opgeschuurd, de muren opnieuw behangen, het plafond een beetje verlaagd, de schouw wit geverfd en dan is mijn stiefpapa aha klusjesman van dienst, begonnen aan de kasten. Hiervoor had ik alles op aparte rekjes hangen en mijn geplooide stuks in een open kast liggen, heel leuk en overzichtelijk maar ook snel rommelig en vooral veel stof! Daarom wou ik graag dichte kasten, dat maakte de ruimte rustiger en zo word ik niet overweldigd door al de kleren als ik een outfit moet kiezen en ik moet zeggen sinds mijn kleren in de kasten liggen heb ik geen “ik heb niks om aan te doen” momentje gehad… Dus yess voor dichte kasten!

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Ik had veel kleren, veel te veel. Louise en ik hadden in de zomer ook een closet sale georganiseerd en dat wil ik binnenkort nog een keer doen. Ik heb veel weggedaan en alles is ondertussen veel overzichtelijker, ik weet wat ik heb en vooral waar ik het kan terugvinden. Alle kasten zijn op maat gemaakt, speciaal voor mijn lange kleedjes werd er een hogere buis geplaatst, in de kast waar mijn korte kleedjes hangen, is er nog plaats voor liggende stuks. De indeling is prima en door de hoge plafonds, is er veel bergruimte in de hoogte, ik heb dan wel een laddertje nodig om daaraan te geraken maar daar stockeren we dan spullen die we niet zo vaak nodig hebben.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Er werd dan ook nog een schoenenkast gemaakt die geen deurtjes heeft, dit wou ik met opzet want ik grijp nogal snel naar dezelfde schoenen en durf de rest al eens te vergeten. Op deze manier zie ik ze staan en kan ik vaker afwisselen. Daarnaast werd er ook nog een kast voorzien voor mijn handtassen en daar ben ik ook heel blij mee. Ervoor staken mijn handtassen meestal in een doos of allemaal op elkaar gepropt in een kastje, sommige verloren hun vorm of gaven zelfs hun kleur af op de rest. Niet de ideale manier om de handtassen mooi te houden dus, daarom deze kast, de handtasjes kunnen mooi langs elkaar staan en zo kan ik perfect zien welke ik wil gebruiken.

Processed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 presetProcessed with VSCO with l3 preset

Hoewel mijn kasten nog steeds uitpuilen, heb ik over het algemeen een beter zicht op welke spullen ik heb en wat ik eventueel nog nodig heb om beter aan te vullen. Maar die winter closet sale zie ik toch wel helemaal zitten! Iemand zin in een shopke aan kleine prijsjes? πŸ™‚ En ja hoor, ik ben Jef helemaal niet vergeten, het lief heeft ook wat plaats in de dressing gekregen. Niet zo veel… Maar mannen hebben sowieso minder plaats nodig, toch?

Zijn jullie nu meer benieuwd naar wat er in mijn kasten steekt? Like deze post en dan toon ik jullie snel meer.

Willen jullie zelf zo’n dressing of moeten er andere klusjes gedaan worden in of buitenshuis? R Service is te bereiken via facebook.

Bureau/Make-up tafeltje

Monstera plant

Bloempot

Kandelaars ( look a like )

Gieter

Tweedehands:

 • Laddertje
 • Stoel
 • Zeteltje
 • Jasje aan de muur
 • Kleedje aan de muur
 • Tapijtje
 • Het lange kleedje is van mijn mama, ze droeg het ooit in haar jonge jaren naar de trouw van haar broer. Het is best al een oudje maar ik ben er al van kinds af verliefd op dus die gaat nooit weg.

Mijn trui is van Primark, net zoals de scrunchie, de jeans komt van bij H&m.

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 1. Schitterend…ik ben een beetje jaloers…over alles is goed nagedacht…goed gedaan jolien en Jef en natuurlijk R service…❀️

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuke post!
  Dat jasje aan de muur als je dit ooit wegdoet koop ik het zeker!!!
  Keep them coming the posts!!
  Zeker ook de binnenkant!

  Geliked door 1 persoon

<span>%d</span> bloggers liken dit: