Hallo allemaal,

Waaaaauw, dag 2018 en hallo nieuw spetterend jaar! Nu ja… Spetterend? Ik heb in de eerste weken van 2019 vooral veel achter mijn boeken gezeten om te leren voor mijn examens, het laatste examen is ook achter de rug, nog even en dan weten we onze uitslag, spannend! Anyway… Ik heb al niets meer gepost sinds 8 december and I’m really sorry but school is taking over my life, net zoals mijn dagelijkse leven dat doet eigenlijk maar om het goed te maken wil ik al starten met jullie een update te geven over wat ik in de laatste maand van 2018 uitgespookt heb.

Processed with VSCO with j5 preset

Om te beginnen is er niet heel veel spannends gebeurd in de tussentijd, ik moet nog steeds mijn ramen wassen… Zoals ik al eerder vermelde op oh jawel 4 november. 🙂 Ik heb vooral tijd gespendeerd met Maribel, haar eerste stadsbezoek, haar eerste ontmoeting met mijn mama haar hondjes enz… Ze is super flink, plakt nog steeds aan me als een gek en ziet het lief ondertussen ook graag! I’m a proud dogmom!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with nc preset

 

Verder ben ik nog wel een aantal keer gaan shoppen en er komt snel ( Dat beloof ik ) een blogpost aan met al mijn nieuwtjes. Oh wat heb ik dit gemist seg, dat schrijven, gewoon een beetje vertellen over wat ik leuk vind, wetende dat jullie mijn gezever willen lezen en hopelijk kan ik snel weer wat spannends vertellen.

Processed with VSCO with f2 preset

Mijn beste vriendin is in haar nieuwe huisje getrokken en ook daar zijn het lief, Maribel en ik wat gaan helpen.

20181216_161025

Dan was het opeens kerstmis… Cadeautjes uitdelen, veeeeel eten en gezellig samen zijn. Ik heb de voorbije kerst bewuster beleefd als vorige jaren, heeft dat iets met ouder worden te maken of gewoon wat nood aan qtime tussen het leren door. Ik heb geen idee maar ik kreeg leuke cadeautjes en zo konden we er zelf ook weer wat uitdelen.

Processed with VSCO with nc presetProcessed with VSCO with j6 preset

 

Een tijdje geleden mocht ik ook nog naar de opening van Laperla hun nieuwe winkel gaan, pretty pretty pretty! Dat was een heel gezellig evenementje met veel lekkers en natuurlijk bracht ik een deel leuke spulletjes mee naar huis.

img_20181204_211928_191img_20181204_210717_545Processed with VSCO with nc preset

Het zwartje jurkje gaf me de perfecte partyvibes om met kerst aan te trekken, losjes genoeg om mijn foodbaby te verbergen en toch helemaal feestelijk. Ik geloof dat we in totaal wel 6 of 7 feestjes achter de rug hebben en ik moet zeggen het was vermoeiend maar oh zo leuk!

Processed with VSCO with l3 preset

Helaas was het daarna wel echt tijd om te studeren en dat heb ik dan ook gedaan, comfy outfit aan en neus in die boeken.

Processed with VSCO with f2 preset

En om het tussendoor nog even over onze verbouwing te hebben… Er is een muur uitgebroken, de vloer is verdwenen en… Ja en, dat is het zo’n beetje. Ik moet nog even geduld hebben voor ik mijn nieuwe handdoekjes in de nieuwe badkamer kan hangen maar hé ho… Take it easy and day by day zekers? Daarna hebben we nieuwjaar gevierd met mensjes die mij heel dierbaar zijn en zo hebben we het jaar afgesloten. Klaar om aan 2019 te beginnen. Vol goede moed en zonder goede voornemens deze keer, we zien wel wat dit jaar brengt.

20181231_034128_0

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: