Hallo allemaal,

Ik ben zo gelukkig dat we nog wat konden genieten van het zonnetje, ook al is het gevoelig frisser en dalen de temperaturen soms al onder 0°. Een lekker warme trui of sjaal erbij en we kunnen er weer tegen. Dit jaar ga ik voor nog meer comfy outfits dan ik gewoonlijk draag, een pantalon in plaats van een jeans, stoere laarsjes in plaats van een fijn model en dikke oversized truien.

ENJOY! xxx Jolien

Stoer en edgy

collagestoer.jpg

Trui met oranje ruiten

Laarsjes

Zwarte trui met rits

Hemd met franjes

Legging met slangenprint

T-shirt no bra today

Bordeaux laarsjes

Earth tones

collage.jpg

Beige jas

Beige trui

Chino

Camelkleurige jurk

Luipaardprint rok

Victorian/prints

collaged.jpg

Maxi jurk met bloemen

Creme kleurige blouse met bloemen

Fluwelen blouse met borduursel

Hemd met kant

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: