Hallo allemaal,

Er is eindelijk wat regen gevallen en het is gevoelig frisser geworden, begrijp me niet verkeerd, van mij mag het nog lang wat nazomeren, maar met het zonnetje op de achtergrond en een fris windje ben ik content! Het is tenslotte al eind november en we hebben niet te klagen. Ik had mijn herfstgarderobe dan ook nog niet echt aangevuld maar de voorbije weken heb ik er toch aan moeten toegeven. Eigenlijk mag ik niet shoppen maar dat maak ik mezelf elke keer wijs.

Anyway… Eerst en vooral een Zara bestelling, trouwens al gekocht in oktober dus ik ben best fier op mezelf en mijn shopgedrag.  Deze laarsjes zijn ideaal om onder een girly jurkje of om bij een cropped jeans te dragen, omdat ze iets hoger zijn, heb ik geen frisse enkels en kan ik er al mijn broeken bij dragen, en 39,99 is een mooie prijs voor winterlaarsjes.

Processed with VSCO with a5 preset

Next up… Even bij H&m gaan kijken en het was een verloren zaak, dit geruite rokje past ook mooi met die laarsjes en bij zowat elke warme trui die ik al in mijn kast heb hangen. Verder kocht ik bij H&m nog een zwart basic handtasje, een zwarte riem en deze oorbellen. Vanaf nu heeft H&m ook een soort klantenkaart, je kan de app afhalen en lid worden van H&m Club. Zo kan je punten sparen en krijg je hier en daar korting. Altijd een leuke extra natuurlijk en zo kreeg ik ook 20% korting op het eindtotaal van mijn aankoop.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Ik was met mijn vriendin bij Lola Liza binnen geweest en voor mezelf koop ik daar niet zo vaak, maar nu had ik toch echt wel een hoop leuke spulletjes gezien! Een broek die niet in mijn maat was maar de zoektocht is begonnen want I need it in my life! Een zwarte pleated maxi rok en deze prachtige maxi jurk met herfst kleurtjes. Perfect om op de zonnige dagen te dragen met mijn nieuwe laarsjes.

Processed with VSCO with a5 preset

Voor de rest heb ik de voorbije maanden geen zotte aankopen gedaan. Ik probeer me te gedragen maar hé, kent ge die meme… “Do you ever stress about money then accidentally order clothes” Jep dat omschrijft mijn leven zo een beetje.

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: