Hallo allemaal,

Vorige week deelde ik op instagram dat het lief en ik een spannend bezoekje achter de rug hadden. We gingen naar Antwerpen om daar voor het eerst ons toekomstig hondje te ontmoeten. Via facebook kwam ik bij de pagina van Ace/Shin terecht, toen ik de foto zag was ik al verkocht, na onze ontmoeting was het liefde op het eerste gezicht! Haar naam is Maribel, ze is 3 jaar en is een rescue hondje uit Spanje, daar heeft ze een zwaar leven achter de rug, haar taak was om puppy’s na puppy’s te krijgen, spijtig genoeg hebben we niet veel meer info over haar achtergrond. Toen we haar gingen bezoeken was ze nog maar twee weken in België en al helemaal gehecht aan haar opvang mama, deze mevrouw heeft ons met open armen ontvangen en ons heel veel uitleg gegeven over het karakter en de gewoontes van Maribel. Het is een hondje met een hele rugzak, ze is heel schuchter. We gaan veel geduld nodig hebben, op mannen heeft ze het helemaal niet dus kan Jef extra zijn best doen om haar vertrouwen te winnen.

We hadden al een schuchtere poes die ondertussen helemaal uitgegroeid is tot de liefste huiskat en het beste knuffelmaatje, (als zij daar zin in heeft) zij heeft ons geduld ook aardig op de proef gesteld maar nadat ze bijna 3 jaar bij ons is, mogen we met een gerust hart zeggen dat zij ons toch ook graag is beginnen zien. Ik kan alleen maar hopen dat Dubke en Maribel ook overeen gaan komen, aangezien het alle twee bangeriken zijn kan dit wel eens lang gaan duren maar daar hebben wij alle begrip voor. Vandaag is het zo ver, alles staat klaar en we mogen haar straks gaan halen, ik ben MEGA ongeduldig en ik kan niet wachten tot vanavond maar eerst moet ik nog even naar mijn stageplaats en daar een paar uurtjes werken.

Processed with VSCO with nc preset

Leia kan alvast niet wachten op haar nieuwe fur friend!

Benieuwd naar meer? Check dan even mijn stories op instagram!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Fijn van jullie om een gouden mandje voor deze lieverd te geven. Ik hoop voor jullie dat alles in orde komt maar daar twijfel ik niet aan xx

    Geliked door 1 persoon

<span>%d</span> bloggers liken dit: