Hallo allemaal,

wauw, wauw en nog eens wauw! De tijd vliegt letterlijk voorbij en hoewel dat best fijn is wil dat ook zeggen dat we het einde van 2018 naderen en daar ben ik eigenlijk helemaal nog niet klaar voor! Momenteel wat regen en grauw maar niet getreurd want de weergoden hebben ons weer wat zon beloofd voor volgende week. Ondertussen toon ik jullie mijn outfits van de voorbije maand nog maar eens.

#1

Deze trui in roestkleur paste perfect bij een frisse herfstdag, een makkelijke jeans erbij en ready to go!

Trui

Mom jeans (Look a like)

Handtasje tweedehands

20181004_11340820181004_113334

 

#2

En hier kregen we weer volop zon! Ik kan niet klagen want van mij mag het heel het jaar door mooi weer zijn! Blote benen in oktober…Dat kan ik wel gewoon worden.

Trui met schoudersplit

Handtas Primark

Mini rokje

Processed with VSCO with j6 preset

 

#3

Sokjes en sneakers, mijn nieuwe lievelings-combo, deze nylon sokjes geven er een extra leuke toets aan en houden mijn voeten lekker warm. De luipaardprint rok heb ik al een aantal keren uit de kast gehaald en deze zou ik zolang we nog blote benen kunnen dragen, ook nog eens met laarsjes willen proberen.

Luipaardprint rok

IMG_20181020_184539_76320181020_120823

#4

Zalige zondag in oktober, op weg naar het verjaardagsfeestje van mijn metekindje, deze maxi jurk met herfstkleuren was ideaal voor deze zonnige dag. Makkelijke laarsjes erbij om het geheel wat stoerder te maken en meer heeft zo’n jurk niet nodig.

Midi jurk

Laarsjes (Look a like)

IMG_20181021_160459_268IMG_20181027_112353_280

#5

Deze broek en een witte T-shirt, meer had ik niet nodig op deze zonnige dag. Het lijkt wel een lenteoutfit!

Ruitjes broek

20181010_120235_0

#6

Mijn vriendin Evelien en ik gingen naar het concert van Bon Iver, een makkelijke outfit en voor mij toch een trui, aangezien ik een koulijder ben. De oorbellen maken mijn outfit net iets specialer.

Oorbellen

20181025_041456_0

#7

En opnieuw blote benen en een luchtige jurk, ik ben blij met dit herfstweer!

#8

Last but not least, deze trui zijn jullie ondertussen al beu gezien denk ik maar hij past letterlijk bij alles! Normaal hou ik niet zo van cropped truien maar deze behoort nu wel tot mijn favorieten. Een denim rokje is ook zo’n stapelpiece en nooit gedacht dat ik deze nog kon dragen in oktober, maar met laarsjes erbij is het een prima herfst lookje!

Laarsjes in slangenprint

IMG_20181021_181614_862

Stiekem kan ik niet wachten om mijn kerstboom te zetten maar omdat ik vrees dat mijn lief en mijn vrienden me voor gek gaan verklaren, hou ik mij nog even in. 🙂

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: