Hallo allemaal,

Het is zondag avond en ik heb net mijn laatste taken voor school ingediend. Ik heb heel dit terug naar school gebeuren zwaar onderschat, ofwel ligt het aan mijn najaarsvermoeidheid? Is that even a thing? Via instagram lieten sommige van jullie weten er ook last van te hebben. En ik moet zeggen, leuk is anders! Ik voel me leeg, moe, lui en nutteloos! Mijn ramen moet ik al een maand of 4 kuisen maar hé toen scheen de zon er altijd op… (ik kuis trouwens echt niet graag ramen) En nu heb ik een ander excuus, nee maar echt! Ik ging dat doen tijdens die week vakantie, jokes on me want die vakantie is dus gepasseerd zonder dat ik er erg in had. Veel heb ik niet gedaan de voorbije dagen, het lief en ik hebben een beetje aan de badkamer gewerkt, zijn het badkamermeubel gaan kopen en hebben genoten van wat Q-time. Om die vermoeidheid aan te pakken heb ik niet echt tips, ik kan alleen vertellen wat ik momenteel doe om op zijn minst 21u te halen en niet al slapend, Friends op de achtergrond te horen spelen. Ik probeer zo vaak mogelijk van het laatste zonnetje te genieten, een frisse neus te halen, ik lees boeken en drink kamille thee met honing, veel honing en speculaaspoeder. Als jullie tips hebben om wat meer energie te krijgen, hoor ik het heel graag! Even terug over dat hele back to school verhaal, hoe doen jullie dat? Ik weet ondertussen wel dat ik een slechte planner met uitstelgedrag ben maar zo erg kan het toch niet zijn? Tussen al de deadlines door probeer ik te zoeken naar een week zonder taken en laat ik u vertellen dat die schaars zijn, zeer schaars!

Verder heb ik fashion gewijs ook nog een update! Een dikke week geleden was ik uitgenodigd bij Lola Liza headquarters en daar mocht ik mijn favoriete item van dit seizoen op 3 verschillende manieren stylen… Spanneeund! Weer een ervaring rijker en nu weet ik ook waarom ik zo weinig video’s maak, praten voor de camera is niet mijn sterkste punt, wat niet wegneemt dat er toch nog een “vlog/slaapkamertour” aankomt. Ik weet dat jullie ondertussen al veel geduld gehad hebben en dat er de laatste tijd weinig online komt. No panic, ik doe dit nog steeds super graag en het is voor mij zoals een hobby,  alleen heb ik momenteel geen tijd voor hobby’s en prop ik het er hier en daar wel eens tussen. Dat stukje brein waar ervoor mijn inspiratie uitkwam zit momenteel ook vol met knutselwerkjes voor mijn stageplek en schooltaken dus als jullie graag iets willen weten van mij, suggesties hebben voor wat blogposts of een serie… SHOOT! Ik ben alvast benieuwd!

Shop the looks!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: