Hallo allemaal,

Een fashion van de maand, dat is momenteel helaas niet haalbaar. Het neemt best wat tijd in beslag en dankzij mijn schooltaken heb ik geen extra vrije tijd om mijn blog te onderhouden. Ik ben al blij als ik een aantal posts per maand kan publiceren. Dus een dikke yay for multitasking! De winkels hangen vol met de nieuwe herfstcollecties en ook al konden we best nog wat luchtige kleren aan met dat zalig weertje… Ik heb toch al een paar keer toegegeven aan wat nieuwe items. Ik betrap er mezelf ook op dat ik online weer wat mandjes aan het vullen ben, helaas laat mijn budget niet altijd toe dat ik alles kan kopen dus deel ik hier ook nog graag wat met jullie.

Dierenprints

Het bewijs is er… De dierenprints zijn nietmeer uit het straatbeeld te slaan. Overal ziet ge luipaardprints en nu ook de slangenprint. Ideaal om te combineren met een dikke herfst trui en zo de outfit toch interessant te houden. Wie zei dat herfstkledij saai en donker moest zijn?

collage.jpg

Laarsjes in slangenprint

Body met slangenprint

Jeans in luipaardprint

Legging in slangenprint

Midi rok met luipaardprint

Handtas in slangenprint

Top met kant en luipaardprint

Ruitjes

Ze blijven het goed doen en dat nu al een aantal seizoenen in verschillende vormen. Het gaat van grote tot kleine ruitjes, een print die voor elke leeftijd past en geeft bv. een all black outfit ook meteen een extra toets.

 

Wollen jas met ruitjes

Jumpsuit met ruitjes

Blazermodel jas

Ruitjes broek

Mini rok

Corduroy

Er is geen stofje dat beter bij de herfst past dan corduroy. Helemaal back from the 70’s and I love it! Het is vrouwelijk en stoer tegelijk. Ideaal om te dragen met een dikke cosy trui en laarsjes.

collagevv.jpg

Overgooier

Mini rok

Straight fit broek

Midi rok

Roze broek

Roze blazer

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: