Hallo allemaal,

Na dat ik hier al maanden bezig ben over onze slaapkamer en de vooruitgang, zijn jullie het ondertussen misschien wel al beu maar hé ho, ik wil het toch graag met jullie delen. Btw, it looks so goooood!! Al zeg ik het zelf! We slapen ondertussen al een maand of 3 in onze slaapkamer en niet meer in de living. Er hangen nu ook gordijnen en ik moet eerlijk toegeven dat het bang afwachten was tot ze er zouden hangen. Het maakt de ruimte helemaal af maar met de verkeerde keuze is de hele kamer om zeep. Eind goed, al goed. It’s so pretty! De roestkleur past perfect met het oude vloerkleed en nu onze slaapkamer helemaal klaar is, geef ik jullie er graag wat meer uitleg over.

Where the magic happens zei ik al… Een magische nacht met goede nachtrust is zeer belangrijk jongens. Een goed bed eveneens, ons bed is een oud exemplaar maar met een nieuwe matras kan het best nog wat jaartjes mee. De nachtkastjes zijn handmade door mijn mama haar vriend, de nachtlampjes kochten we op een rommelmarkt, net zoals bijna al de rest wat er in deze ruimte staat. I just love me some thrifting. Tijdens de werken in deze kamer heb ik een paar filmpjes gemaakt van de vooruit gang en ook deze wil ik wel met jullie delen, benieuwd? Nog even geduld maar hier zijn nog wat foto’s van hoe onze slaapkamer er nu uitziet.

 

Processed with VSCO with j6 preset

Vloerkleed (Look a like)

Nachtjekastje (Look a like)

Schommelstoel (Look a like)

Spiegel (Look a like)

Mandje (Look a like)

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: