Hallo allemaal,

De eerste maand van het nieuwe schooljaar zit erop en zoals jullie weten geld dat ook voor mij. Het is zo goed als gedaan met de zomerse jurkjes en frully shortjes. Back to lange broekjes en warme cardigans. We hebben nog wel even mogen nagenieten van het zonneke en zo kunnen we die zomer jurkjes toch nog even verder dragen mits wat extra laagjes. Het was geen spannende maand qua outfits, ik had geen tijd om elke dag een foto te maken maar hier en daar heb ik toch wat outfitjes kunnen vastleggen.

ENJOY! xxx Jolien

#1

Easy nazomers lookje, dit rokje behoort echt wel tot mijn lievelings, net als de cadrigan   (Alle twee solden koopjes van bij H&m) De t-shirt is ook goede basic met eindeloze mogelijkheden.

20180901_091635_020180901_091800_0

#2

Het groene tasje heeft deze maand wel centraal gestaan, ten eerste door tijdgebrek om een andere tas te zoeken en second of all,  hij staat gewoon bij alles.

20180907_014030_0IMG_20180914_102826_502

#3

Het is al even geleden dat ik nog een korter jurkje gedragen heb, meestal zijn het midi of maxi modellen maar af en toe mag er wat meer been te zien zijn. Dit is zo een comfy overgooier die again, overal bij past.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset20180918_104007_0

#4

Mijn  nieuwe luipaardprint midi rokje heeft meteen zijn werk mogen doen. Op een zonnige zondag met een simpel t-shirtje en sneakers.

Luipaardprint rok

20180916_021947_0Processed with VSCO with j6 preset

#5

Ohla… Een andere tas, en 2 van mijn stapel items van de voorbije maand, het jurkje heb ik al met alle soorten combinaties gedragen en ik ben er nog niet klaar mee, binnenkort wil ik hem combineren met laarsjes en een winter jas. De cropped trui heeft ook al veel combinaties gezien, het is zo’n kleur die bij bij veel gaat en ideaal voor dit seizoen.

Midi jurk

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

#6

Op de laatste dag van de maand heb ik wel 3 keer van outfit veranderd. Los erover al zeg ik het zelf. Mijn eerste outfitje van de dag was again… You guessed it, iets met luipaardprint. En ik ging mij verzetten tegen die trend… Ha ha ha…

Witte jeans (Look a like)

Hemdje

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Van mij mogen de frisse herfstdagen komen, zolang er hier en daar een streepje zon te zien is en niet van die donkere dagen…. Konden we daar maar een deal rond maken.

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: