Hallo allemaal,

De herfst sluipt stilaan ons land binnen, het is weer tijd voor truien en laarsjes. Ik duim stiekem dat we nog even met onze blote benen naar buiten kunnen. Want met een trui over mijn zomer kleedjes kunnen we deze nog makkelijk even door dragen en al helemaal wanneer er wat luipaardprint bij komt kijken. Het is duidelijk, overal op straat ziet ge minstens 5 luipaardprintjes verschijnen. Iedereen draagt het, van jonge meisjes tot oudere dames. Het is ook een print die op veel manieren gecombineerd kan worden. Klassiek met zwart, rustig met aarde tinten, of wat naar de edgy kant met wat extra kleur erbij.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Ik heb dit kleedje al een aantal jaren in mijn kast hangen en daar heeft het ook een hele tijd gewoon gehangen. Nu luipaardprint weer overal te zien is, wou ik dit zomerjurkje toch nog een kans geven. Op deze manier vond ik het een heel leuke combinatie en ideaal voor deze tijd van het jaar. De trui komt van bij Pull&Bear, gekocht in de zomersolden, de laarsjes zijn van bij Stradivarius en die kocht ik voorbije winter.

Kleedje (Look a like)

Laarsjes (Look a like)

Trui (Look a like)

 

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: