Hallo allemaal,

Het is al even geleden maar hier ben ik weer om mijn eerste nieuwtjes van de herfst voor te stellen. I know I know, ik had mezelf en jullie ook weer wijsgemaakt dat ik minder ging shoppen maar tot nu toe is dat er nog niet echt van gekomen. Eén namiddag naar de stad met mijn vriendinnetje, een aantal zakken in de hand en een lege portemonnee! Oops! En zoals altijd toon ik jullie graag wat ik gekocht heb.

Laten we beginnen met die luipaardprinttrend, ik heb me er zolang mogelijk tegen verzet, en dan opeens komt ge een winkel buiten met twee van die stuks… Toen nog met de gedachte dat ik ze zeker niet alle 2 ging houden maar na een nachtje slapen heb ik beslist dat ik gewoon meedoe met de trend. Een aantal weken geleden had ik ook een online bestelling bij Zara geplaatst en daar zaten deze corduroy jas en een heuptasje bij.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 preset

Luipaarprint blouse

Luipaarprint rok

Verder kocht ik bij Zara ook nog een witte blouse (look a like), ideaal om te dragen tijdens die zonnige namiddagen en in de ochtend draag ik het met een dikke warme cardigan.

Processed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 preset

H&m kon mijn honger al een tijdje niet meer stillen maar deze keer vond ik terug leuke spulletjes. Deze roze blouse riep mijn naam, net zoals deze zwarte trui met kant, ideaal om het herfstseizoen mee te starten.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 preset

Vorige week had ik nog een half uurtje de tijd voor mijn trein eraan kwam, dan ben ik nog snel naar Dille & Kamille gespurt om eindelijk dit erwtenplantje op te halen. Al weken ben ik erover bezig maar ik was bang dat hij stuk ging gaan tijdens het vervoer maar nu dacht ik foert ik moet hem hebben! Gelukkig hing er nog 1 plantje te wachten…  Inpakken en een jogske richting station.

Processed with VSCO with j5 preset

Natuurlijk moet een mens soms ook eten gaan kopen en de Aldi is the place to be voor ons. Ik had in het foldertje wel al gespot dat ze een van deze dagen plantjes gingen verkopen maar die waren vast al uitverkocht tegen dat ik daar kwam. Maar nee nee, daar stond ie te shinen! De ficus!

Processed with VSCO with j5 preset

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: