Hallo allemaal,

Al 2 jaar probeer ik hier interessante verhaaltjes uit mijn leven neer te pennen en toon ik jullie mijn fashion finds. Voor de rest heb ik geen echte hobby en is het fijn dat ik hierin mijn creativiteit een beetje kwijt kan. Ondertussen zijn we al 2 jaar verder en soms zijn de ideeën meer dan op, andere momenten kan ik niet volgen met schrijven. 2 jaar geleden zag mijn leven er helemaal anders uit en had ik meer tijd om te bloggen, zoals jullie nu wel weten is dat momenteel niet meer zo simpel met de verbouwingen en ondertussen ook nog eens mijn schooltaken die erbij komen, toch wil ik nog steeds verder gaan en schrijf ik elke post met even veel plezier! Elke keer er weer wat volgers bijkomen, ben ik best fier op mijn stukje internet en dat iemand mijn kijk op het leven wil volgen. Ondertussen ben ik ook al 4 jaar samen met degene die al de foto’s maakt en achter de schermen mijn frustraties aan moet horen als het weer niet lukt zoals ik wil… Dank u baby om mij altijd bij te staan en altijd uw best te doen om mooie foto’s te maken!

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Om een beetje te vieren, doe ik een soort Q&A, Jullie mogen allerlei soorten vragen stellen en ik zal er deze keer echt op antwoorden. ( ik heb al ooit een Q&A gedaan maar was toen pas bezig met bloggen en ik vond dat ik op sommige vragen nog niet het juiste antwoord kon geven.)

Ik heb ook nog nooit een give away gedaan en bij deze vind ik dat het wel eens kan! Daarover snel meer! 🙂

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: