Hallo allemaal,

In de maand augustus geen goals want ik had weinig verplichtingen en wou mezelf er dan ook geen opleggen.

Ondertussen is er weer een nieuwe maand van start gegaan en wat voor een! Ik begon aan een nieuw avontuur en dat was ook niet niks, ik zit terug achter de schoolbanken en dat niet alleen… Ik loop nu ook stage en dat allemaal samen is toch een hele verandering voor mij. Op mijn 16de ben ik leercontract gaan volgen en heb ik in de voorbije jaren nog maar weinig schoolboeken gezien, ik was best gelukkig in de verkoopsector en met mijn job maar na +/- 9 jaar, t-shirts plooien en de klantjes op hun wenken te bedienen had ik het toch gehad. Het was tijd voor iets anders maar hoe begint ge daaraan? Iets anders? U leven omgooien, financieel als op elk ander gebied uzelf uitdagen? Anyway mijn eerste week als student zit erop en tot nu toe kan ik alleen maar positief zijn over het hele reilen en zeilen van mijn stap. Daarom is dit geen goal van één maand maar laten we daar al mee beginnen.

In de maand juli had ik ook heel wat op mijn to do lijstje staan en daar heb ik in augustus wel aan gewerkt.

First of all, mijn kleding is gesorteerd, opgeruimd en wat ik niet meer nodig had is verkocht! Natuurlijk heb ik nog steeds te veel kleding maar ik ben blij dat de eerste lading unloved clothes zo vlot een nieuwe eigenaar vonden. Om dan bij het volgende punt te komen… Willen jullie volgende keer een uitgebreide post over hoe ik alles zo vlot heb kunnen sorteren? Btw de dressing is af en ook daar krijgen jullie snel een update over! MEGA EXCITED!

Verder gaat het lichtjes beter met de chaos in mijn hoofd. Als ik alleen thuis ben en niet alleen met mijn gedachtes wil zijn, luister ik naar podcasts. Ondertussen kan ik afwassen en klusjes uitvoeren zonder dat ik aan 1000 dingen denk.

Dan moest ik ook nog die papier winkel opruimen…. Yess, ook daar kan ik een vinkje achter plaatsen. Ik ben in de maand augustus naar de Action geweest, leuke mapjes gekocht en nu is de hele boel gesorteerd. Helemaal klaar om mijn schoolspullen makkelijk en duidelijk op te bergen.

Natuurlijk word mijn blog momenteel een beetje verwaarloosd maar laat dat zeker niet de bedoeling zijn. Van zodra ik mijn draai wat gevonden heb, de routine van heel het schoolgebeuren wat gewoon ben, zorg ik dat hier weer vaker een postje online komt.

 

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: