Hallo allemaal,

rommelmarktjes are my favourite thing… een aantal zondagen geleden hebben het lief en ik weer wat spulletjes gescoord hier in Sint-Truiden.

Ik ging opzoek naar een grote bloempot voor onze Monstera want hij groeit momenteel echt als een monstertje! Helaas, no luck en geen bloempot voor deze reus, wel een klein bloempotje voor mijn toekomstig erwtenplantje! Daarna vond ik dit babyblauw kleedje met witte bloemetjes, waarschijnlijk is het van een omaatje geweest of zelf gemaakt maar I love it en het is zeker zijn 1 euro waard! Een standje verder hing dit zwart kleedje met bolletjes, ik moet het wat laten innemen en korter maken maar again voor die 1 euro kan ik er wel wat aan laten doen. Waarschijnlijk ga ik er dit jaar niet meer veel plezier van hebben maar aangezien ik bewuster ga shoppen is dit al iets voor de volgende zomer.  Hier en daar nog wat leuke spulletjes gespot en het is al helemaal zalig als het zonnetje schijnt en het gezellig druk is op de markt.

20180830_111932_020180830_112311_0

Later die week, hebben we nog een bezoekje gebracht aan de kringloop in Hasselt en Sint-Truiden en daar vond ik wel een grote bloempot voor de Monstera, net zoals deze mooie tas ( heeft iedereen 20 verschillende tassen in zijn kast staan of is dat alleen hier een dingetje?) Als laatste kwamen we nog deze schattige kommetjes tegen, perfect om sausjes in te doen.

20180830_111712_020180830_111651_020180830_111732_0

Kennen jullie leuke rommelmarktjes, winkeltjes of de laatste tijd nog leuke dingen gescoord? Ik ben benieuwd!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: