Hallo allemaal,

Dat ik veel te veel kleren heb, dat wisten jullie al wel en dat het hoog tijd was om een hele boel weg te doen ook. Bij deze is het zover, nu zaterdag 25/08 verkopen Louise en ik al onze overbodige unloved stuff aan kleine prijsjes! Ik shop geregeld tweedehands spulletjes en mooie vondsten op de rommelmarkt are my favourite, zo ziet ge maar dat andere mensen helemaal blij kunnen zijn met dingen die bij u alleen maar in de kast blijven hangen. Hebben jullie ook zin om een kijkje te komen nemen? Stuur me gerust een berichtje op Instagram en ik geef het adres door.

Hier is alvast een klein ( lees mini ) gedeelte van wat er op de rekjes zal hangen.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Even wat extra info:

De deur gaat open van 11u tot 16u, wie vlakbij wil parkeren kan best zijn blauwe schijf leggen of betalen. (hangt van het plekje af) Er is ook een gratis parking aan het station (5min wandelen) en niet onbelangrijk de maatjes gaan van XS tot M, de schoenmaatjes  zijn 36, 39, 40 en voor de rest hebben we nog a lot of accessoires aan mini prijsjes! Wij kijken er al vast naar uit!

Processed with VSCO with j6 preset

 

ENJOY & hopelijk tot zaterdag! xx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: