Hallo allemaal,

Wat een zomer…. Ik heb het al eens gezegd en ik zeg het nog een keer, ik ben geboren in het verkeerde land. Geef mij zon en ik ben gelukkig, hoe warmer hoe liever, ik kan echt genieten van die hete zomerdagen. Al wordt het moeilijker en moeilijker om gepaste kleding te dragen, nog nooit hebben die zomer kleedjes zo goed dienst gedaan als dit jaar, net als mijn bikini’s en badpakken.

Deze witte midi jurk was eigelijk net iets te warm om te dragen bij 30° maar tegen de avond kon het wel. Het is best dik stof en een zwaar kleed maar oh zo mooi! De knoopjes en het linnen stof geven me echte vakantie vibes. De groene slippers , het rieten tasje en ik waan me in een romantisch stadje in Italie. Laat me maar even dromen want ons budget laat het niet toe dit jaar en aangezien ik mijn vliegangst niet onder ogen wil komen, zal ik het moeten doen met zwierige jurkjes en mijn verbeelding.

ENJOY! xxx Jolien

Processed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 preset

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: