Hallo allemaal,

hier zijn we weer en again met nieuwtjes. De zomer doet mijn portemonnee niet veel goeds want met dit mooie weer zijn mijn zomeroutfits zowat uitgeput en moet ik hier en daar toch wat toevoegingen doen hé. Ik heb me wel ingehouden en best slim geshopt, de donkere kleurtjes kan ik makkelijk doordragen in de herfst en zelfs bij de feestdagen. (van vooruitdenken gesproken)

For starters, deze midijurk van H&m, waaaaauwie! Dit item had ik al een aantal keren gespot maar nooit aandacht aan besteed, nu de prijs gedaald was moest ik het toch even aantrekken en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Winneuur! De groene sandaaltjes , super vrouwelijk en fijn. Ik draag de laatste jaren amper hakken maar deze zijn niet te hoog en perfect voor elke gelegenheid.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Mijn vriendin, Evelien en ik hadden eigenlijk gewoon een ontbijt date maar we weten allemaal hoe dat eindigt en dat was deze keer niet anders. Op zaterdag is het hier in Sint-Truiden markt en ook daar hebben we de vruchten van geplukt, ik kocht een zwarte maxi jurk voor 15 euro en dit is ook zo’n item dat ik makkelijk in de herfst kan dragen, jeans jasje en sneakers erbij, ready to go.

Processed with VSCO with j6 preset

Dit stuff mandje komt van bij Zeeman ( niet online ), het lief en ik laten altijd letterlijk stuff rondslingeren en meestal zijn het spulletjes die geen echte plaats hebben. Dit is een ideale oplossing voor sleutels, zonnebrillen en just stuff.

20180810_090859_0

Een aantal zondagen geleden zijn het lief en ik een bezoekje gaan brengen in een locale bloemenwinkel want het was al een tijd geleden dat er bij ons bloemetjes stonden te pronken dus namen we deze zonnebloemen mee naar huis. Een uur daarna kwam mijn mama binnen met een zelf geplukt boeketje! Love, love, love…. Het hele huis staat weer onder de bloemetjes en zo heb ik het graag.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Ondertussen ben ik al een hele tijd aan het zeggen dat ik weer ga stoppen met shoppen maar ECHT waar! Someone stop me… Als ik eindelijk mijn ruggengraat teruggevonden heb om al die koopjes te negeren, zien jullie het wel verschijnen ( feeling guilty but hé)

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: