Hallo allemaal,

Hier zijn we weer en deze keer met mijn lievelingsspulletjes van de voorbije tijd.

Eerst en vooral het rozenwater van Kruidvat, ik wist niet dat ik iets miste in mijn skincare routine tot ik dit gekocht had. ZO goed! Het maakt mijn huid proper, zacht en sinds ik dit product gebruik heb ik zienderogen minder oneffenheden.

20180806_104555_0

Omdat de zomer sterkt blijft gaan en de (voor mij) zalige temperaturen blijven aanhouden, hebben het lief en ik een upgrade gedaan van ons zwembad. We hadden al een “voetbadje”, laten we het zo noemen, en nu hebben we een zitbadje. Nog niet echt om te zwemmen maar zalig om een beetje te plonsen en boekskes te lezen.

IMG_20180803_123310_217

Podcasts, tot nu toe heb ik nog niet veel verschillende podcasts geluisterd maar die van  The Minimalists is echt mijn favoriet, super rustgevend en ook al ben ik alles behalve een minimalist, ik vind het interessant om hun kijk op een minimalistisch leven te horen. Het is leuker als tv kijken want nu kan ik 2 dingen tegelijk doen en toch niet te veel nadenken of stressen want mijn hoofd zit vol met de uitleg of verhalen van de podcast, pluspunt ondertussen kan ik de afwas doen, ideaal.

En opnieuw, omdat het mooie weer blijft, heb ik mij nog een badpakske aangeschaft, het zit comfortabel en door de kleur lijk ik extra bruin. Win win!

IMG_20180727_190011_057Processed with VSCO with j6 preset

Deze jeans rok (look a like) heb ik de laatste weken gedragen als nooit tevoren, een topje of t-shirtje erbij, sandaaltjes of sneakers. Een echte topper als ik even niet weet wat aan doen of niet te veel wil nadenken.

20180801_080222_0

Ik lees vaak magazines maar soms ben ik er te snel doorgebladerd, ideaal voor tijdens de pauze op het werk, maar thuis mag het van mij allemaal wat langer duren. Nog niet zo lang geleden heb ik Flow magazine ontdekt en zoals bij elk magazine staan er ook dingen in die ik niet zo interessant vind maar ik heb er wel al enkele uurtjes plezier van gehad! Oh en een leuke extra, er zitten vaak stickertjes of mooie prentjes bij.

20180806_092056_0

ENOY! xxx Jolien

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: