Hallo allemaal,

De heetste maand ever ( of zo voelde het toch voor mij ) zit erop en hoewel ik meer bikini’s dan kleren heb aangehad, zijn er ook dagen geweest waarop ik wel wat kledingstukken rond mijn lijf had.

#1

Dit is een outfit van het begin van de maand en ik weet al niet meer exact wat ik gedaan heb, even naar de stad en wat inkopen gedaan met mijn mama geloof ik.

Processed with VSCO with j6 preset

Streepjes blouse ( solden )

Wit rokje look a like

#2

Op deze dag ging ik naar Hasselt met een vriendin, een beetje shoppen maar vooral rustig terrasjes doen en bijpraten. Een frisse midi rok, simpel shirtje en espadrilles. The perfect summer outfit in mijn ogen.

Processed with VSCO with j6 preset

 Roze midi rok look a like

Grijze t-shirt look a like

Espadrilles look a like

Roze handtasje look a like

#3

No makeup face, ook iets waar ik deze maand niet te veel tijd aan besteed heb! Het lief en ik gingen naar mijn mama voor een verjaardagsbrunch en daarna een plonske placeren. ( die zak op de trap, staat daar al een tijdje… You can ignore him )

Processed with VSCO with j6 presetIMG_20180714_092644_280

Maxi jurk ( zwarte versie )

Raffia tasje look a like

Slippers ( roze look a like )

#4

 

Bijna jarig en het lief had mij al in de bloemetjes gezet! Wederom een makeuploos gezicht en een comfy outfit.

Processed with VSCO with j6 preset

Playsuit look a like

#5

Gezellig met de vriendjes mijn verjaardag gevierd op een zonnige zondag! Deze maxi jurk kocht ik ooit in de tweedehands winkel en ookal heb ik hem nog niet zo vaak gedragen, het is een item dat ik voor altijd in mijn kast laat hangen, hij is zo mooi!

Processed with VSCO with j6 preset

Maxi jurk look a like

#6

Weer een mooie zomerdag en daar hebben we van geprofiteerd. Een frisse duik in het zwembad en relaxen met de meisjes.

IMG_20180707_120932_274

Slippers look a like

#7

Met het lief naar de rommelmarkt, in mijn nieuwe midi jurk. Mits wat toespeldjes is dit een perfecte zomer jurk en ik heb deze dan ook al tientallen keren uit mijn kast gehaald.  De sandalen zijn zeker wel 8 jaar oud! Ik had deze ook in het zwart en bruin, die heb ik helemaal versleten maar de gouden slippers zijn nog in prima staat.

Processed with VSCO with j6 preset

Midi jurk look a like

#8

Even een terrasje meepikken met een vriendin en opnieuw hot hot hot! Mijn nieuw shortje heeft al goed dienst gedaan.

Processed with VSCO with j6 preset20180716_103805_0

Shortje

#9

Nog een grilsnight dan maar! Lekker uiteten en daarna onze dancingshoes aan want elke woensdag zijn het hier in Sint-Truiden de midweekfeesten en aangezien de zon weer van de partij was, wou ik iets fris dragen.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Witte broek

#10

Almost there, het einde van de maand is al in zicht en ik begrijp niet hoe de zomer alweer in de helft is! Anyway, deze jeansrok behoort weer helemaal tot mijn favorietjes!

Processed with VSCO with j6 preset20180728_045516_0

Jeans rok

Tasje look a like

#11

Pannenkoeken op zondag, mijn beste vriendinnetje had een lekker 4-uurtje gemaakt voor het lief en mij en daar zeggen we geen nee tegen. Een easy outfit, te lui om schoenen aan te doen dus moeten mijn teenslippers hun dienst maar bewijzen. Ach op een zondag mag dat hé!

20180729_071717_0

Doei juli! Het gaat me allemaal veel te snel maar we mogen niet klagen. De zon is nog steeds aanwezig en dan ben ik helemaal in mijn element want I love it, hoe heter hoe beter! Vanmorgen ben ik al naar de kapper geweest, voor de rest van de dag staat er niet veel meer op de planning. Relaxen dan maar.

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Proficiat Jolien, jij doet dat super goed…..je verwondert mij….echt waar….mooie, leuke outfits…..zéér mooie foto’s…..altijd genomen in een mooi kader….doe zo verder. Fier op jou!

    Geliked door 1 persoon

%d bloggers liken dit: