Nieuwtjes.

Hallo allemaal,

Een tijdje geleden ben ik weer een namiddagje naar Hasselt geweest met mijn vriendinnetje Eline. Ondertussen is er wat gezelschap bijgekomen en daar ben ik helemaal blij mee. Eline en Sandro hebben een kindje gekregen en het kleintje ging ook mee shoppen en terrasjes doen. Zalig met zo een brave baby!

Enfin ik heb me weer lichtjes laten gaan… Ach ja, ik praat het goed door aan die closet sale te denken, die ik echt wel ga doen deze keer. Nog even geduld tot de nieuwe dressing af is en dan gaat ge mij eens zien sorteren! We hebben natuurlijk weer een lekkere pasta gegeten bij Pocomatto en erna de winkels afgeschuimd.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Shortje Pimkie

Processed with VSCO with hb1 preset

Broekpak New look

Chinees lantaarnplantje Dille & Camille

Processed with VSCO with hb1 preset

Broekpakje

Processed with VSCO with au1 presetOorbellen groot New look

Processed with VSCO with j3 preset

3 pak oorbellen New look

 

Daarna nog een lekkere milkshake en soda bij King kong coffee en mijn dag was helemaal goed!

ENJOY! xxx Jolien

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: