Hallo allemaal,

Een tijdje geleden ben ik weer een namiddagje naar Hasselt geweest met mijn vriendinnetje Eline. Ondertussen is er wat gezelschap bijgekomen en daar ben ik helemaal blij mee. Eline en Sandro hebben een kindje gekregen en het kleintje ging ook mee shoppen en terrasjes doen. Zalig met zo een brave baby!

Enfin ik heb me weer lichtjes laten gaan… Ach ja, ik praat het goed door aan die closet sale te denken, die ik echt wel ga doen deze keer. Nog even geduld tot de nieuwe dressing af is en dan gaat ge mij eens zien sorteren! We hebben natuurlijk weer een lekkere pasta gegeten bij Pocomatto en erna de winkels afgeschuimd.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Shortje Pimkie

Processed with VSCO with hb1 preset

Broekpak New look

Chinees lantaarnplantje Dille & Camille

Processed with VSCO with hb1 preset

Broekpakje

Processed with VSCO with au1 presetOorbellen groot New look

Processed with VSCO with j3 preset

3 pak oorbellen New look

 

Daarna nog een lekkere milkshake en soda bij King kong coffee en mijn dag was helemaal goed!

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: