Hallo allemaal,

Eerst en vooral loop ik weer wat achter op schema en dat heeft alles met het mooie weer te maken. Elk moment dat ik de kans heb om wat zon mee te pikken, grijp ik dan ook. Gezellige avondjes met vrienden en genieten aan het zwembad.

Vorige maand liet ik jullie weten dat ik wel een paar dingen op mijn “to do” lijstje heb staan. Dingen die ik beter of anders wil aanpakken, om even verder te gaan op vorige maand, op puntje één stond loslaten en ik krijg het maar niet onder de knie. Elke regeling of klein dingetje dat ik niet onder controle heb bezorgt me stress en met controle bedoel ik dat het van de baan is of in orde is. Nog steeds mee bezig dus en dit kan ik nog lang niet schrappen. Btw, wie tips heeft… deze zijn welkom.

Processed with VSCO with j6 preset

 

Mijn kleren sorteren stond op 2 en ook daar ben ik nog niet aangeraakt… De dressing is nog niet af maar dat komt snel in orde en hoe dat verhaaltje van kleding wegdoen en sorteren gaat lukken daarvan hou ik jullie ook op de hoogte.

MY GOD! Gezonder eten… Laat me niet lachen! Ik heb deze maand wel 2? keer, misschien 2 keer een sla’tje gegeten… Voor de rest was het niet echt geslaagd.

Processed with VSCO with j6 preset

Poging #2, een nieuwe maand, nieuwe goals dan maar!

Deze maand ga ik weer voor puntje 1 maar dan misschien op een iets andere manier… Rust in mijn hoofd creëren, als ik de situaties of dingen niet kan controleren dan moet ik er maar voor proberen te zorgen dat ik het kan uischakelen en mijn hoofd rust gunnen. Daarvoor wil ik wat meer lezen en hoewel dat een tijdje geleden vlotjes ging, is dat nu wel weer even anders… Ik kan me niet focussen en daar moet ook wat verandering in komen. Miracle morning en nooit meer te druk zijn twee boeken die nog altijd half gelezen op mij liggen te wachten en die ga ik deze maand uitlezen.

 

Next up, mijn papierenwinkel eens opruimen. I hate it! Ik leg alles in de kast waar verschillende mappen staan zodat ik kan sorteren maar op dat gebied ben ik weer chaotisch georganiseerd, ik weet waar alles ligt maar geordend kunt ge het niet noemen. Hebben jullie hier ook zo een hekel aan of ligt dat aan mij? Oops!

Processed with VSCO with j6 preset

Op nummertje 3 staat toch wel, mijn blog en er iets meer tijd aan besteden, geloof me, ik breng hier veel meer tijd door dan dat jullie te zien krijgen, maar echt tijd, een post afmaken en ook iets posten wat ik misschien een beetje eng vind om te delen en het dan toch doen.

Processed with VSCO with j6 preset

Hebben jullie nog specifieke goals of een to do lijstje voor uzelf? Ik ben benieuwd.

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: