Hallo allemaal,

Het lief en ik gaan regelmatig naar een rommelmarkt en meestal is het om interieur spulletjes te zoeken. Ik zag bij Yaël van Sundaykindoflife (Aanrader!) dat ze echte pareltjes voor in haar kleerkast gescoord had en ik dacht, misschien moet ik gewoon eens beter kijken tussen al die kledingrekjes? Helaas, no luck for me deze keer, laten we het dan maar bij interieurspulletjes houden. We vonden deze 2 nachtlampjes en I’m in love! Ze passen perfect bij de sfeer van onze slaapkamer en dat is weer een vakje wat afgevinkt kan worden, zo geraakt deze kamer beetje bij beetje ook helemaal in orde.

Processed with VSCO with au1 presetProcessed with VSCO with au1 presetProcessed with VSCO with au1 preset

We dachten al langer aan het idee om een fiets te kopen, zodat het lief sportief naar zijn werk kan en ik ook sneller op mijn plek ben. Daar stonden ze dan! Twee dezelfde fietsen, een heren- en een damesfiets. Lekker matchen en ze zien er gewoon leuk uit vind ik! Het lief heeft zich er al aan gewaagd en zat maandag op de fiets naar het werk. Ik twijfel nog een beetje maar met dit prachtig weer kan ik toch niet anders dan een blokje te gaan fietsen.

Ondertussen zijn de buren een nieuwe terras aan het leggen (lees: slijpen,kloppen, boren)en kan mijn hoofd zich niet meer helemaal bij deze post houden dus hou ik het hierbij voor vandaag 🙂

Misschien een ideaal momentje voor dat fietstochtje?

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Wat een leuke thrift finds! Soms vind je echt geweldige dingen tweedehands voor een heel goede prijs. De nachtlampjes zijn echt origineel en leuk!

    Geliked door 1 persoon

%d bloggers liken dit: