Goedemiddag ondertussen,

Ik loop serieus achter met posten en zelfs schrijven! Ondertussen is deze maand al weer halverwege en ben ik 27 geworden (doet een beetje pijn als ik dat moet typen) Het zonnetje is nog steeds aanwezig en de temperaturen blijven ons ook trouw. Om het goed te maken heb ik een nieuwe categorie voor jullie, de “Must haves”. Mijn shopbudget is op, meer dan op! De voorbije weken heb ik mijn zomergarderobe serieus aangevuld en die nieuwtjes krijgen jullie ook snel te zien. Ik ben weer op dreef denk ik! Om het over deze nieuwe categorie te hebben, elk seizoen wil ik jullie nog wat meer inspiratie bezorgen, cuz I just love scrolling through the internet.

ENJOY! xxx Jolien

 

collage-3

rond tasje van riet met goud handvat

Nettas

Parel tasje met bloemen

Tasje met franjes

Geel tasje met gouden ketting

Grote draagtas met pompons

Enveloptas met gouddraad

Rond wit tasje met zilver handvat

Lichtblauw tasje

 

collagen

 

Rond raffia tasje

Zwart rieten tasje

Houten tasje

Munt kleurige nettas

Half ronde tas

Cross body bag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: