Hallo allemaal,

Hier zijn we weer, weer een nieuwe maand en de tijd gaat sneller dan ooit! Ik wil echt even stilstaan en op stop drukken! De voorbije maand heb ik nog veel tijd in mijn werktenue door gebracht en weinig in gewone kleren of ik was te lui om mij op te maken. Het lief en ik hadden echt last van een dipje en hebben kei veel luie dagen achter de rug. Dan heb ik natuurlijk wat foto materiaal te kort maar dat maak ik de komende maand wel weer goed.

ENJOY! xxx Jolien

#1

Een dagje thuis, genieten van het mooie weer en wat foto’s maken voor mijn blog. Mijn favoriete bezigheid. Alles wat ik hier draag is oud of heb ik gekregen dus… Ik probeer een paar look a likes te linken.

Look a like kimono

Look a like top

Processed with VSCO with j6 preset

#2

Een zonnige zondag, naar een marktje met het lief en erna nog wat plantjes kopen bij Floralux. Een perfecte zondag als ge het mij vraagt! Deze jumpsuit kocht ik ooit bij Mango maar ik durfde hem nooit te dragen, daar is snel verandering ingekomen! I love it!

Look a like jumpsuit

IMG_20180623_085607_181

#3

De temperaturen beginnen de lucht in te gaan en daar ben ik alleen maar blij om! Een flowerdress, zomerse slippertjes en meer is er dan niet nodig. Gezellige terrasjes en wat shoppen met mijn mama, dat is voor mij een ideale vrije dag.

Jurkje (solden)

Slippers (solden)

201807046236072532564817490IMG_20180629_133213_528

#4

Mooi, het leven is mooi! Zaaaalig zonnetje, veel vriendjes tijd & barbecues! Ik ben een happy kiddo. Het kleedje kocht ik vorig jaar in de solden bij Zara, de slippertjes komen ook van daar maar wel van dit seizoen.

Sandaaltjes

IMG_20180630_220818_120

#5

Een avondje wandelen met het lief en wederom zonneschijn! Ik droeg een oude jumpsuit van bij Primark en een big smile op mijn face.

Look a like

Look a like

20180606_073833_0

#6

Alles over deze outfit → The polkadot culotte! Ootd.

IMG_20180701_093121_279

#7

De rommelmarkt in Tongeren nog eens bezocht en daarna een lekker hapje gegeten, kortom weer wat qtime met het lief en daar hoort een makkelijke zondagsoutfit bij.

Hemdje

Processed with VSCO with  preset

Ik kijk al uit naar het weekend want ik ben bijna jarig en daar hoort een feestje bij. Vandaag ga ik al wat inkopen doen en wat voorbereiden. Straks babysitten op de kleinste van de familie en dat is weer een mooi begin van het weekend!

Geniet van jullie weekend en het mooie weer!!

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: