Hallo allemaal,

Whaat?! Hoe kan het al juli zijn? Mijn hoofd kan er niet bij en de tijd gaat mij veel te snel! Vrijdag geen blogpost want ik ben iets heel spannend gaan doen en daar vertel ik jullie binnenkort meer over.

Daarna ben ik even met mijn mama naar Hasselt geweest, een klein beetje geshopt en al een vroeg verjaardagscadeautje gekregen. Wie mij kent, weet dat ik eerst en vooral food nodig heb om te kunnen functioneren en aangezien ik al vroeg wakker en onderweg was, kon ik wel een lekkere pasta gebruiken. Bij Pocomatto is het zalig vertoeven op het terrasje in de zon, een lekkere home made ice tea en een gezellig babbeltje met mijn mama, het weekend kon niet beter beginnen voor mij.

Processed with VSCO with j5 preset

 

Na onze lunch zijn we toch maar wat gaan shoppen hé…. You know me! Bij H&m vond ik een losse luchtige witte broek met brede pijpen en hoewel ik zo een model al in jeans heb is dit stofje ideaal voor warme zomerdagen en hopelijk krijgen we er zo nog wat meer. Daarna even bij & Other stories binnen gelopen en dit kleedje hing al even op mij te wachten… Jammer genoeg shop ik iets te veel en ligt mijn budget per kledingstuk lager dan ik soms zou willen, ik zou natuurlijk ook minder kunnen shoppen en iets duurdere stuks kunnen kopen maar hé, I’m working on it en dat is al iets. Dus terug naar het kleedje, het was al aan korting en één zielige blik richting mijn mama was voldoende om het kleedje mee naar huis te mogen nemen. Deze maxi dress staat jammer genoeg niet online.

20180703_070628_020180703_070727_020180703_070320_0

De solden gingen van start op zaterdag dus het was te gek dat ik nu items ging kopen die de dag erna in vermindering kwamen, genoeg geshopt dachten we. Toevallig kwamen we voorbij Dille en kamille en waauw, leuk, leuk en nog eens leuk! Plantjes, boeken, zeepjes, kortom alles wat mijn hartje begeerd. Daar kocht ik nog een “Limonade boek” en een handzeepje. Bij aankoop werd er een zakje en theekruiden mee gegeven, die heb ik de dag erna meteen uitgetest en goedgekeurd.

20180703_070044_020180703_070146_0

Oh ja, ik kon natuurlijk niet naar Hasselt zonder langs Peas te passeren… Nog een cinnamonroll voor het lief vanavond en voor mij onderweg want ik kon niet wachten tot thuis. Zooo lekker!

20180629_025631_0-01

Zaterdag ben ik dan weer even in de stad geweest, nu ga ik echt even een pauze inlassen hoor. Ik kocht enkel een vaas voor 7 euro bij Linea, een van mijn favoriete interieur winkeltjes hier in de buurt. Tijdens de solden heb ik hier al elke keer super koopjes gedaan en deze kon ik niet weerstaan.

20180703_020646_0

Hebben jullie al leuke soldenkoopjes gedaan?

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: