Hi there,

Om het nog eens over een andere boeg te gooien toon ik jullie in deze post mijn “lievelingsspullen” van de voorbije tijd. Ik ben een gewoontedier en alles wat ik eet, drink en zelfs de winkels waar ik naar toe ga, is meestal hetzelfde. Af en toe komt daar toch eens verandering in en bij deze….

Mijn aller aller aller favoriete koffieshop is weg, gesloten, foetsie! Het heeft maanden geduurd voor ik erover was, haha en nog steeds ben ik opzoek naar een vervanger! Sweet coffee heeft me zeker al weten te overtuigen met hun breakfast waffle en melon ice tea! Ik mis alleen de gemoedelijke sfeer, het voelt niet hetzelfde als bij Puur maar hé we need to move on. Dankzij Peas ben ik toch een beetje gesust! We moeten er wel voor naar Hasselt maar dat doen we dan ook met plezier, Peas is gelegen in de Minderboederstraat en daar is de sfeer sowieso net een beetje anders als de rest van Hasselt, deze vegan dessert zaak past er als geen ander!

IMG_20180503_121038_409IMG_20180617_141350_905

Next up hebben we Floralux, een nieuw plantencentrum in Ham, de prijsjes laten mijn hart alleen maar sneller slaan! Mooie plantjes, potjes en interieur spulletjes. De voorbije maanden kocht ik er dan ook weer (even nadenken) 4?! plantjes? Can’t help it, I love being a plantmom!

IMG_20180611_091235_452

Een random favoriet is citroenwater, een extra smaakje in het water en ik drink er toch weer wat meer van. Ik doe het in een mooie glazen fles van Ikea en dat ziet er eens zo leuk uit! Het is niet zo goed voor de tandjes, i know maar met wat afwisseling tussen gewoon- en citroenwater komt het zeker goed.

20180622_084059_0

De nagellak van Herome is speciaal voor breekbare en poreuze nageltjes, het verstevigd, verzorgd en mijn nagels zien er al veel beter uit en breken zelden af! Om de paar dagen een nieuw laagje erop en ge ziet heel snel resultaat.

20180622_084305_0

Mijn dagcreme komt van bij Kruidvat en nog beter het is een veganlijn. Voor mij werkt het goed hydraterend en de geur geeft mij ’s ochtens een instant happy gevoel.

20180622_084513_0

 

Hebben jullie favorietjes waar ge in het dagelijkse leven niet zonder kunt of die een extra smile op uw gezicht geven? Ik ben benieuwd!

ENJOY! xxx Jolien

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

    1. Ho echt hé! Ik vind het echt niet fijn! Als ik een zaterdag vrij was, keek ik er echt naar uit om lekkere thee te gaan drinken en een babbeltje te slaan met hun. Als ge dus een nieuwe plek weet waar het even gezellig is… Let me know! 😀

      Like

<span>%d</span> bloggers liken dit: