Hallo allemaal,

Bijna solden jongens!! Ik heb mijn online mandjes al goed gevuld met de hoop dat ik wat items aan solden prijsjes kan scoren. De solden is niet mijn favo periode aangezien ik zelf in een kledingzaak werk en het altijd hectisch en vooral chaos is, veel rommel en druk druk druk! Maar in mijn vrije tijd durf ik wel eens een shopke te leggen en zeker nu mijn budget stilaan wat beperkt is met de verbouwingen. In de winkels zelf vind ge altijd betere prijsjes dan online en daarom is het soms toch de moeite om de chaos te trotseren.

ENJOY! xxx Jolien

 

 

 

 

Geel jurkje

Slippers

Tasje van riet

Streepjes jurkje

Zwarte slippers

Beige rok

Oorbellen

Streepjes broek

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: