Hallo allemaal,

Waaaaah! hoe kan het alweer half juni zijn?? Het lief en ik hebben er al twee weekjes verlof opzitten de voorbije tijd en wat hebben we genoten! Lekker niksen en wat werken in ons huisje. Op die vrije dagen kan ik me ook nog eens laten gaan in mijn kleerkast, et voilà hier zijn we dan weer met de outfits van de maand mei.

ENJOY! xxx Jolien

 

#1

Deze maxi rok is toch echt wel één van de favoriete items in mijn kast, van het moment dat het zonnetje uitkomt haal ik hem met plezier uit. Het tasje is een solden koopje van bij Zara. (kidsafdeling) De denim jas is eigenlijk mijn lief zijn eigendom maar die is gekrompen in de was en nee ik heb het niet express gedaan… Ik moet wel zeggen dat ik er blij mee ben ;).

IMG_20180502_164714_509

#2

Ik heb totaal geen idee meer wat we deze dag allemaal gedaan hebben maar ik heb zo in mijn hoofd dat het een praktische dag vol boodschappen en klusjes was. Deze rok kocht ik ooit in de solden bij H&m en win win win! Ondanks de grote print combineert hij super makkelijk met andere printjes, zoals dit polka dot t-shirtje van &Other stories.

T-shirtje

IMG_20180425_071108_359

#3

Een gezellige trui met v-hals aan de achterkant of voorkant WANT oh jawel hij is reversible en dat is echt een leuk extraatje! De flashy pants kocht ik bij Bershka, het is een trico stof en ideaal voor koulijders zoals ik.

Trui/golfje

Broek met strepen

img_20180503_124342_544-e1528350264609.jpg

#4

Alles over deze outfit → Sunny spring Ootd.

IMG_20180515_080648_260

#5

Een fleurig bloemen jurkje, perfect voor zonnige lente dagen, hij past als gegoten en ik word instant happy van de leuke kleurtjes!

Bloemen jurk

IMG_20180523_091516_437

#6

Op naar het trouwfeest van mijn neef en dus ondertussen zijn vrouw! Een mooie zonnige dag, vol liefde en gezelligheid, dat vraagt om een dromerige summer dress!

Maxi jurk

Gouden sandaal hak

img_20180602_161834_316.jpg

#7

Een rustig dagje en een chill outfit, meer moet dat soms niet zijn. Dit is Kaziem btw, hij is overlaatst 9 jaar geworden! 🙂

Kleedje Decadence de luxe

IMG_20180530_165825_900

#8

Even snel naar de stad op mijn vrije dag om daarna van het zonnetje te genieten in ons tuintje. Weer lekker warm dus dit luchtig bloemenjurkje is zeker op zijn plaats, de slippertjes zijn super oud van Forever 21.

IMG_20180604_112331_286

#9

Shoppen!!! Easy breezy broekske, fris topje en comfy slippers. Opnieuw een mooie dag met veel zonnestralen. Lekker genoten van een terrasje en wat shopplezier.

Broek look a like

Wit tasje

Slippers Primark

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

#10

De winkels waren later open in Sint-Truiden en daar hebben Evelien en ik gebruik van gemaakt! Nog een lekker hapje gaan eten bij Roberta pasta bar. Mijn gezicht komt niet overeen met de gezellige avond die we gehad hebben! Hahaha 🙂 Love you eh!

Kleedje look a like

Processed with VSCO with j6 preset

#11

Alles over deze outfit→ Dreamy springday!

Processed with VSCO with a6 preset

Ziezo, dat was het weer, het is bijna echt zomer! Ik kan niet wachten om nog meer zon te zien en te genieten van alles wat mooi is want in de zomer gaat dat toch eens zo makkelijk! Net als een outfit kiezen… Ik ben sowieso geboren in een verkeerd land.

Anyway! Geniet van jullie weekend!

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: