Hallo allemaal,

Goals, we hebben ze allemaal maar hoe zetten we die ideetjes die we in ons hoofd hebben om in de praktijk. Wel, ge moet ergens beginnen, en stap voor stap. Ik wil graag elke maand mijn “goals” of toekomst plannen met jullie delen.

Processed with VSCO with j6 preset

 

  • Momenteel zit ik weer in een ” I don’t know” fase…  Ik ben een beetje een controlefreak en als ik de controle moet loslaten heb ik het meestal even moeilijk. Maar er zijn nu eenmaal dingen die ge niet in de hand hebt en daar moet ik aan werken. Mijn slapeloze nachten zijn meestal voor niets nodig en daarom wil ik hier graag mee beginnen, op alle gebied, leren loslaten. Laten we het daar voorlopig op houden en kijken hoe goed ik er mee omga.

 

Processed with VSCO with j6 preset

 

  • Next up, mijn kleren sorteren! Het is hoogtijd om afscheid te nemen van bepaalde dingen, als er items tussen zitten die enkel uit de kast komen tijdens een verhuis… dan zegt dat genoeg! Soms kom ik spullen tegen waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had en dan weet ge dat het tijd is om alles op orde te brengen. Zouden jullie een closet sale zien zitten? Normaal neem ik mijn kleren één of twee keer per jaar mee naar een rommelmarkt maar misschien is het ook wel eens fijn om een closet sale te organiseren met nog een paar meisjes die te veel kleding hebben! Mijn stiefpapa gaat nieuwe dressingkasten voor ons maken en ik kan alweer niet wachten tot die kamer helemaal gedecoreerd is. Woohooo!

 

Processed with VSCO with j6 preset

 

  • Gezonder eten staat op nummer 3 en ik wil er echt echt echt werk van maken deze keer. Ik wil dit niet doen om af te vallen, in tegendeel! Ik blijf maar op datzelfde gewicht hangen en ik wil gerust een paar kilootjes aankomen. Mijn main reden is wel dat ik meer energie wil, momenteel voel ik me als een verdord plantje en daar moet verandering in komen. Sporten is iets waar ik toch niet aan ga beginnen dus dan is gezond eten de beste optie om me beter in mijn vel te voelen.

lrm_export_20180611_084559.jpg

 

Ik denk dat dit genoeg goals zijn om mee te starten, zeker omdat het best tijdrovend is om nieuwe gewoontes aan te leren en dingen die ge op de lange weg geschoven hebt aan te pakken. Ik ben een echte uitsteller op sommige zaken en ik moet me focussen op 1 ding tegelijk, anders geraak ik helemaal overwhelmed en is het niet haalbaar. Benieuwd of dit allemaal gaat lukken? Volgende maand een update van deze post met weer wat nieuwe goals!

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Inderdaad stap per stap en zo geraak je ooit wel aan het doel..ik weet er alles van…ik bedoel van niet gedaan krijgen wat ik me voorneem …er komt wel altijd iets tussen ..🤪🤪🤪

    Geliked door 1 persoon

<span>%d</span> bloggers liken dit: