Hallo allemaal,

En ik zie jullie voorhoofd al fronsen… Hoezo nieuwtjes? Jaahaaa…. Ik euhm ja, ben weer gaan shoppen. Het lief en ik hebben er een weekje verlof opzitten en wat doet ge dan? Gezellig samen, even naar de stad en we weten allemaal wat daar van komt. Eerst een gezellig ontbijtje bij Café manger, genieten van het zonneke en elkaars gezelschap om daarna toch even de winkels te checken…

Processed with VSCO with a6 preset

In Hasselt zijn er 2 H&M winkels, eentje daarvan gaat nu sluiten en daarom was er op alles 50% korting! Daar ben ik flink geweest, en vond ik oorbelletjes en een golfje. Bij Pimkie scoorde ik deze maxi jurk en hij past als gegoten! Ook kocht ik nog een nettasje, dat niet online staat 😦 . Het was mij veel te warm om nog veel verder te shoppen dus nadat ik bij Bershka deze culotte kocht, hebben we het shoppen on hold gezet en zijn we nog een hapje gaan eten bij Marloo’s.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Een gezellig dagje Hasselt met super mooi weer en onze verlof week kon niet beter van start gaan! Een paar posts geleden heb ik al eens gezegd dat ik een “shoploze” maand wil inlassen en misschien is het nu wel een goed moment daarvoor? I will try… 🙂

Nettasje look a like

ENJOY! xxx Jolien

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: