Dreamy springday! Ootd #40.

Hallo allemaal,

Een beetje zon & ik voel me instant meer op mijn gemak. Alles is beter als het weer mee zit! Lekker op een terrasje of in eigen tuin een avondje niksen. Vorig weekend kwam mijn vriend zijn familie op bezoek en ook toen kregen we weer een zalig zonneke te zien! Een frisse en comfy outfit was ideaal, deze maxi rok kocht ik vorig jaar bij H&m en hij kan met zoveel gecombineerd worden en zit bovendien super makkelijk. Het topje komt ook van H&m maar is een recentere aankoop, net zoals de oorbellen eigenlijk. Mijn slippers zijn oudjes van Forever 21. Last but not least is het tasje, ik kocht het voor 3 euro in een accessoire winkeltje hier in de buurt! Winner!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Oorbellen look a like

Slippers look a like

Tasje look a like

ENJOY! xxx Jolien

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: