Hallo allemaal,

Gisteren geen blogpost… Want we hadden het druk, druk, druk om een babyshower te organiseren voor ons vriendinnetje Eline! Alles liep perfect, behalve het weer maar hé, een mens kan niet alles hebben.

De lente is volop in gang met wat onweer en regen hier en daar, maar momenteel zie ik het zonnetje opkomen en hoor ik de vogeltjes fluiten! Z A L I G ! Ik krijg weer helemaal zin om te shoppen en mijn lente/zomer items bij te vullen. Maar soms moet een mens ook eens nee kunnen zeggen en zal ik flink zijn en enkel wat inspiratie opdoen. Wie weet hebben jullie wel nog wat shoppingbudget over?

 

ENJOY! xxx Jolien

Gele sandaaltjes

Body met kant

Cat eye zonnebril

Streepjes short

Creme kleurige jurk met knopen

Crop top

Geel jurkje

 

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: