Hallo allemaal,

Het lief en ik bezoeken regelmatig rommelmarkjes, tweedehandswinkels en plantencentrums. My all time lievelings bezigheid, ook omdat ge niet weet wat ge gaat tegen komen.

Let’s get to the point. De rommelmarkt hier in Sint-Truiden is qua spulletjes soms een teleurstelling en de andere keer dan weer een schot in de roos. Deze keer was het een veelbelovende dag en oh jaweul, sinds onze slaapkamer zo goed als af is wou ik vanaf dag 1 al helemaal beginnen met aankleden en decoreren. We misten nog een schilderij of spiegel boven het kastje en deze spiegel is een perfecte match met de slaapkamer! Love it!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

We kwamen ook nog een standje tegen dat ik er nog nooit heb zien staan maar ik kan er alleen maar positief over zijn. Allemaal plantjes! Yeey, daar kon ik moeilijk langs passeren en er geen meenemen…. Een mini plantenterrarium en een ficus elastica kregen een plaatsje in ons huis.

Hier en daar verkochten de stadhouders nog super leuke spulletjes maar met maar 10 euro op zak vond ik dit al een mooie vondst.

Maandag zijn we naar Floralux geweest, een nieuw plantencentrum in Ham en laat ik u één goede raad geven, ga nooit, never ik herhaal never op een feestdag in de namiddag! Ondanks dat de parking groot genoeg is, was er gewoon geen plaats en was het mega druk. We hebben ons dan maar ergens langs de straat geparkeerd en eens binnen was de chaos heel wat minder. Ze verkopen er interieur spulletjes en vooral aan leuke prijsjes! Verder vind ge er plantjes, dierenspullen, en alle benodigdheden om uw huis en tuin gezellig te maken. Wij hebben ons flink ingehouden en kochten enkel een monstera (die al maanden op mijn verlanglijstje staat) nog wat snoepjes voor Leia (ons fretje) en snijbloemen.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Ons huis is weer letterlijk in de bloemetjes gezet en daar word ik alleen maar blij van!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: