Hallo allemaal,

Elke ochtend probeer ik de tijd te nemen om een klein stukje van een boek te lezen. Ik sta altijd vroeg op om op mijn gemakske wakker te worden en ik heb dit ook echt nodig. Eerst een ontbijt voor mijn laptop met youtube op de achtergrond, shoplogs, vlogs… Soms probeer ik nog wat aan mijn blog te werken voor ik ga werken maar met die tijdsdruk kan ik niet goed om en meestal schrijf ik deze posts op mijn vrije dagen in de ochtend. Omdat ik zo vroeg opsta verdien ik nog wel een tweede ontbijtje en terwijl ik een boterhammetje eet, lees ik wat. Tot nu toe is het al vanalles geweest qua boeken, van een plantenboek, mooie interieur plaatjes tot anxiety solution books.

Soms krijg ik opeens de urge om een hele boel boeken in te slaan en moet ik mezelf in houden om mijn winkelmandje niet vol te proppen. Daarmee deze blogpost, zo hoef ik geen 100 tabbladen open te laten staan en weet ik toch welke boeken er nog op mijn lijstje staan.

ENJOY! xxx Jolien

Momenteel on the list:

44149920_000_b

The sun and her flowers

40662843_000_e

Milk and honey

44575751_000_b

Pillow thoughts

44082782_000_b

Get your sh*t together

9200000007452418

Hoog sensitieve personen

COVERLAYOUT.indd

Wonderplants

9200000075585714

Think radical vintage

9200000021818203

The green kitchen

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Ik heb er een paar van gelezen. Oh nee, ik ga er niets van pikken. Mijn lijstjes die groeien me al boven het hoofd. Ik heb een depressievere stemming nodig zodat ik beter kan schiften. haha. Grooetjes.

    Like

<span>%d</span> bloggers liken dit: