Hallo allemaal,

Ik denk dat ik het nu wel duidelijk gemaakt heb…. De slaapkamer is zo goed als af en ik ben er mega enthousiast over. Onze vrienden en familie hebben de laatste weken niets anders gehoord dan verhalen over onze slaapkamer…

Om nog even in het thema te blijven en jullie zeker niet te vervelen met onze verbouwingsavonturen (kidding) laat ik jullie wat leuke decoratie spulletjes zien.

ENJOY! xxx Jolien

Decoratie zee-egel

Tapijt

Kussen

Zon & maan slinger

Fluffy poef

Rotan stoel

Kaars

Dekentje

Lama lakens

Kussentjes

Mandjes

Nachtlampje

Witte lakens

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: