Hallo allemaal,

Gisteren kregen jullie van mij een “extra” blogpostje omdat het een beetje zondag was en ik de laatste tijd van alles en nog wat met jullie wil delen. Om op schema te blijven heb ik er vandaag nog eentje voor jullie!

Vorige week vrijdag kregen we weer een mooie zonnige dag over ons belgen landje heen, mijn crèmekleurige broek had ik nog niet zo vaak kunnen dragen maar dit was weer zo een ideale dag om ze uit de kast te halen.

Een bewogen dagske, kunt ge het wel noemen. Ons verlof liep stilletjes ten einde en we moesten hier en daar nog wat taakjes in orde maken. Als eerste gordijnen kiezen… Ja niet simpel als ge het mij vraagt! Ondertussen zijn we een week verder en ben ik er nog niet helemaal uit! Spannend… Daarna zijn het lief en ik mijn auto gaan halen (staat al even flink te wachten tot ik er eindelijk mee ga vertrekken) maar hé ho… Als ge daar zolang niet mee rijd, dan is de batterij plat natuurlijk, opgeladen en onderweg nog eens stilgevallen. Niet zo een geweldig einde van onze verlofweek! Anyway, verder hebben we die dag nog flink gewerkt in onze slaapkamer en wat genoten van onze vrijdagavond.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Mijn t-shirtje kocht ik een tijde geleden bij New Look, mijn broek komt van bij H&m (look a like) en het gele tasje kocht ik overlaatst in Leuven bij Promod, ik kende die winkel nog niet maar het tasje kon mij alvast bekoren. De slippers heb ik al een tijd en ze zijn helemaal afgedragen, maar ze staan perfect onder elke lente of zomer outfit!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Helaas moet ik dadelijk gaan werken. hebben jullie misschien wel een verlengd weekend? Geniet er dan maar van!

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

10 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: