Hallo allemaal,

Het lief en ik hebben nog eens een bezoekske aan Ikea gebracht en we weten allemaal hoe dat gaat, ik had een lijstje gemaakt maar we hadden ook weer een aantal andere spulletjes bij. Onze tuin is voorlopig gewoon een stukske “gras” ja laat het ons gras noemen. Ook al is het meer onkruid en verloren bloemen dan gras maar toch, dan hebben we nog een klein stukje terras en daar wou ik het al zo gezellig mogelijk maken. Jammer genoeg was het super druk bij Ikea en was hun voorraad dus ook niet meer volledig. Ik had graag lampjes en bloembakken en hangende potjes gekocht maar al deze spulletjes zullen dus voor een andere keer zijn. Natuurlijk was de kar bij aankomst van de kassa niet leeg en zaten er 2 vuilbakken in, ja random I know, maar ik wou graag 2 dezelfde voor de PMD en de vuilzak. Ook al waren er niet al de plantjes die ik graag naar huis wou meenemen, ik vind altijd wel groene vriendjes die ik met alle plezier een plaatsje geef. Een nieuwe cactus, een “hangplantje” en deze plant, En om even duidelijk te zijn, allemaal plantjes voor binnen… was niet nodig dus maar hé! Verder kochten we nog wat keuken spulletjes, een kader om in de slaapkamer te hangen, en een plankje voor boven de zetel te hangen. Natuurlijk moest ik ook een kijkje gaan nemen bij Kwantum en daar kochten we een nieuwe toiletborstel, man wat zijn dit volwassen aankopen! Een bijpassend zeeppompje en een kartonnen zak met cactussen op, het is de bedoeling dat we daar het oud papier in doen (zonder hem mee buiten te zetten natuurlijk) zodat het niet zo’n slordig zicht is.

20180510_095828_020180510_095820_020180510_095742_1-0120180510_095838_020180510_095634_0

Ondertussen hebben we de zoektocht naar hangplantjes en potjes verder gezet en gevonden! Bij een bloemenzaak hier in de buurt kochten we 2 hangpotjes om aan een touw te hangen en 2 bloempotjes om tegen de muur te bevestigen. Bij Brico kochten we nog een bloembak voor op de vensterbank en ons terrasje ziet er al helemaal anders uit zo!

Dit bloempotje is toch wel mijn favoriet en ik denk dat ik die ook wel ga bestellen… Hier zijn nog enkele leuke potjes die ge online kunt vinden.

Hangpotje

Hangpotje met kralen

Muur bloempotje

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: