Hallo allemaal,

Het begin van de vorige maand was niet veel soeps aangezien ik meer tijd in mijn pyjama heb doorgebracht dan in gewone kleding! Thanks griep! Hoe dan ook, ondertussen ben ik weer helemaal genezen en heb ik wat kunnen genieten van de eerste zon en dat is duidelijk ook te merken aan mijn humeur! Als ik mijn ogen open doe en het zonnetje schijnt binnen ben ik instant happy! Hier heb ik een kleine verzameling van mijn outfits van de voorbije maand.

ENJOY! xxx Jolien

#1

Stiekem is dit een outfitje van de maand maart maar ik wou deze toch graag delen.

IMG_20180324_135352_489

Broek

Blouse is van Primark

Blazer H&M

Sneakers H&M

#2

Mijn paasoutfitje, nog niet helemaal genezen van mijn griep want de week erna lag ik alweer plat. Ik was toch wel heel blij dat ik voor de eerste keer deze lente een kleedje kon dragen (ook al was het om lekker warm binnen te zitten) Het is het idee dat telt zeker?

Processed with VSCO with a6 preset

Kleedje

Sneakers Mango solden koopje

#3

Genieten op zaterdag! Mooi weer en nog eens naar de markt en ook de laatste dag dat ik een matcha theetje kon gaan drinken bij Puur, de week erop sloten ze hun deuren en daar ben ik nog steeds een beetje verdrietig over!

IMG_20180402_113835_443

Ruitjes blazer

bolletjes t-shirtje

Wijde broek

Sneakers H&M

Handtasje Zara

#4

Een zondagje Maastricht, shoppen, eten en terrasjes doen. Meer hebben we niet gedaan op deze dag.

IMG_20180408_173729_887

Beige trenchcoat

Blouse tweedehands

Jeans River island

Schoenen Zara

Sjaaltje H&M

#5

Even tussendoor op mijn doordeweekse vrije dag, een koffietje en een snelle babbel met een vriendin en weer wat genieten van het thuis zijn.

IMG_20180416_085557_756

Beige trui H&M

Bolletjes rok

Handtasje Primark

#6

Dagje shoppen met mijn beste vriendin vraagt om een makkelijke outfit, veel passen, wandelen en af en toe stoppen aan terrasjes om wat energie op te doen!

IMG_20180416_090522_702

Jeans H&M

Top Zara

#7

Na een werkdagje gaan shoppen bij Van Haren schoenen, ik mocht naar de opening van hun nieuwe winkel in Hasselt gaan en wederom ging ik voor een makkelijke outfit.

IMG_20180421_075857_113

T-shirt Primark

Jeans

Sneakers Primark

Handtas Zara

Oorbellen Primark

#8

Ohla, eindelijk zondag en dan kon ik ook wat genieten van het mooie weer of wat er nog van over bleef. Gezellige drankjes tussen de bloesems en rommelmarktjes doen, meer moet dat niet zijn.

20180422_054147_0

Top H&M

Oorbellen H&M

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: