Hallo allemaal,

Een aantal posts terug vertelde ik jullie ook dat er weer een shopnamiddagje gepland stond en zeg maar dagje want na een stevig ontbijtje bij Café Manger hebben mijn vriendin en ik de winkels getakeld en dat heeft weer wat opgebracht natuurlijk. Tussen al dat shoppen door hebben we heel wat naar binnen gespeeld, eerst een taartje bij Tarte tatin en daarna nog wat tappas bij Marloo’s… Wij overdrijven niet hoor! 🙂 New look was als eerste aan de beurt en meestal vind ik daar niks naar mijn goesting maar nu kocht ik er 2 blouses en 1 t-shirtje. Als er iets van interieur te bespeuren valt moet ik er toch even langs en dat is ook zo bij Flying tiger en Sissy boy, eerst wat “tuingerief” het lijkt wel speelgoed maar zo schattig die pastel kleurtjes!! En ideaal om al mijn plantjes te verpotten. Bij Sissy boy ruikt het altijd zooo lekker en die geur hebben we ondertussen gevonden, volgens ons zijn het deze geurstokjes maar deze geur bestaat er ook in hand of body creme, een kaars of homespray! Nog heel effkes bij Pull&bear naar binnen en daar vond ik deze mom jeans, het enige item dat ik eigenlijk kan verantwoorden en dat ik nodig had!

IMG_20180423_073505_838IMG_20180416_160247_280

Hehe, ben bijna buiten adem door al de items op te sommen, dat zegt genoeg denk ik! Als jullie interesse hebben in wat ik een tijdje geleden in Maastricht kocht, laat het maar weten dan zet ik deze ook nog online. En DAN ja hoor, dan ga ik er weer voor! Eén maand  minder shoppen en ook daarvan hou ik jullie op de hoogte zoals gewoonlijk.

20180504_084917_020180504_084628_020180504_084725_020180504_084541_020180504_092120_0

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Leuke spullen zoals altijd en wat nog meer…ooit kan je ze ook echt gebruiken…hihihi❤️

    Geliked door 1 persoon

%d bloggers liken dit: