Hallo allemaal,

Ons weekje verlof kan eindelijk beginnen en daar gaan we extra hard van genieten! De voorbije weken heeft het lief heel hard gewerkt aan onze slaapkamer en de dressing, ondertussen zijn deze kamers bijna af en is dit verlof weekje zeker welkom! We gaan ons nog even geven en hopelijk kunnen we snel ons bed naar boven verhuizen! Ik kijk er al helemaal naar uit om deze kamer in te richten en ideetjes op te doen via pinterest. Eigenkijk doe ik dit al maanden en heb ik een precies beeld over hoe deze kamer er mag uit zien, of dit meteen zo haalbaar zal zijn is misschien een ander verhaal maar ge moet ergens beginnen hรฉ! Vandaag staan er nog wat “prulwerkjes” op de planning en dan de lijsten plaatsen… Ik heb geen idee hoe goed of slecht we dat gaan doen maar we gaan het gewoon proberen en ik toon jullie het resultaat natuurlijk. Als we vandaag mooi op schema blijven kunnen we morgen de vloer een eerste likje verf geven en AAAAH ik word helemaal excited als ik eraan denk! Vanavond zou ik graag even naar Ikea gaan en misschien al gordijnen kopen? Loop ik te hard van stapel? ๐Ÿ™‚

Hier zijn nog wat foto’s van tijdens de verbouwingen en moesten jullie geรฏnteresseerd zijn, ik heb alles gefilmd dus ook van de slaapkamer komt er een vlog online.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: