Hallo allemaal,

Vorige week zondag zijn het lief en ik naar een beurs geweest met allemaal zelfgemaakte dingen en uitvindingen. Zulke evenementen vind ik altijd leuk om naar toe te gaan en er hangt vaak een bepaalde sfeer, door de creativiteit van de mensen die hun zelfgemaakte spulletjes komen tonen en verkopen.

Onderweg naar Hasselt zijn we nog even bij Peas gestopt en als ge hun desserts nog niet kent… Op zondag zijn ze open tot 15u en ik stel voor dat ge iets gaat halen om te proeven! Ze maken vegan desserts en ik ken het hele concept nog niet maar MY GOD wat is het lekker! Begin juni openen ze hun eigen winkel, momenteel kunt ge gewoon gezellig bij Peas hun thuis gaan afhalen en dat heeft ook iets!

Daarna hebben we een kleine pitstop gemaakt om even van de bloesem te genieten en van dat moment ineens gebruik gemaakt om mijn outfit te shooten. Het weer was zalig en dan laat ik graag mijn benen zien. Deze rok kocht ik vorig jaar in de solden, het t-shirtje is een nieuwe aanwinst van bij & Other stories, de sneakers zijn ook een solden koopje van bij Mango en de handtas komt van bij New look. Aangezien ik in het dagelijks leven een bril draag, heb ik me ook een zonnebril op sterkte aangeschaft. De voorbije week was het helemaal zomer en helaas heb ik daar niet zoveel van kunnen genieten maar laat ons hopen dat het zonnetje vandaag ook nog een hele dag aanwezig blijft!

ENJOY! xxx Jolien

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: